Smidig förvaltning med pålitlig hantverkspartner

Med alla hantverkstjänster under samma tak, med samma processer, system, kultur och gemensam vision att förändra hantverksbranschen kan vi med hög kvalitet hjälpa dig med alla dina hantverksbehov i din förvaltning. Allt för att göra din förvaltning så smidigt som möjligt för dig och dina kunder.
Kontakta oss

Service eller större renoveringar

När du kontaktar oss så får du snabbt kontakt med projektledare med den kompetensen du behöver för just ditt projekt, eller så bokar du själv in våra hantverkare i vårt system där du ser tillgänglighet. Vi hjälper dig med stort som smått, även på kort varsel. Alla hantverkare har relevant utbildning, god erfarenhet, pratar flytande svenska och vana med kundkontakt. Självfallet är vi anslutna till kollektivavtal. Vi har stor respekt för att vi representerar er för era kunder när vi hjälper er med hantverkstjänster. Med proaktiv kommunikation med både dig och dina kunder och hantverksutförande med hög kvalitet kan du vara trygg med att din förvaltning blir lättare.

Läs mer om Dryft

Se några av våra projekt och vad kunderna säger

Tydlig process från första kontakt till färdigt arbete

1. Berätta om ert projekt

     Vi bokar ett möte där vi gör en besiktning och ger råd om hur arbetet bör utföras för att det skall bli snyggt, hållbart och kostnadseffektivt. Såklart helt kostnadsfritt! Med experter inom vardera yrkesgrupp kommer vi med den kombination av kompetenser som passar just ert projekt bäst.
    

2. Detaljerad offert

     Vi tror på att tydlighet, transparens och bra kommunikation är grunden till ett bra samarbete, väl utfört arbete och en bra helhetsupplevelse för dig.

Våra offerter beskriver i detaljvad vi skall göra, material som skall användas och som noggrant specificerar arbets- och materialkostnader. Vi hör ofta att våra offert är det mest detaljerade beslutsunderlaget mottagaren har sett. Allt för att ni ska ha ett så bra beslutsunderlag som möjligt.
    

3. Tydlig projektplan

     Vår projektledare planerar arbetet i samråd med er, så att det också passar er bra i tid och att det blir så lite störningar som möjligt för alla boende. Vi sätter en tydlig tidsplan för arbetet för alla yrkesgrupper som är inblandade. Med alla olika yrkesgrupper inom Dryft så är koordinering och planering smidig och resulterar hög kvalitet på utförandet under ett effektivt utförande för att minimera störmoment för er och alla boende.
    

4. God kommunikation under hela arbetet

     För oss är det viktigt med en nära dialog med kunden under hela arbetets gång. Projektledaren finns alltid nära till hands och vid större projekt har vi kontinuerliga avstämningsmöten med kunden. Vi finns tillgängliga för både dig som beställare och era boende, samt informerar proaktivt på plats genom information på lämpliga ställen. Passa också på att prata med våra trevliga hantverkare som arbetar på projektet.
    

5. Besiktning och garanti

     Efter att arbetet har utförts besiktigar vi tillsammans med er och säkerställer att allt är korrekt gjort. Om ni önskar så medverkar vi också om ni vill besiktiga med en oberoende besiktningsman. Som extra trygghet ger vi generösa garantier på arbete och material. Vi lämnar ett kvalitetsdokument som innehåller en beskrivning av arbetet, materialbeteckningar samt besiktningsprotokollet och garantibevis.
    

Möt Pernilla Lundgren med 35 års erfarenhet av BRF-renoveringar

Få har så lång erfarenhet av renoveringar i bostadsrättsförening som Pernilla - så hon har sett och varit med om det mesta. Med sin stora kunskap och erfarenhet i yrket samt sitt fina ledarskap leder Pernilla Dryft's hantverkare kring renoveringar i bostadsrättsföreningar. Pernilla har också stor passion och erfarenhet för färgsättning och ser fram emot att hjälpa er hitta de kulörer som passar vid era måleriprojekt. Med Dryft kan du känna dig trygg att renoveringsprojekt leds och utföras med lyhördhet för dig som beställare och era medlemmar samt såklart till en mycket hög kvalitet. Med rätt kompetens för vardera del av projektet, med god sammanhållning och planering uppnås resultat som är både snyggt och håller länge under det stora slitage som det ofta är i dessa miljöer.

Kontakta oss

Vad andra Bostadsrättsföreningar säger om Dryft

Arbetet var väldigt gediget och slutresultatet var utmärkt

Ett seriöst företag med känsla för kvalitet och yrkeskunnande. Personalen var lätta att kommunicera med och de hade alla en känsla för detaljer och meddelade oss när de hittade problem som behövde åtgärdas före målning.

BRF Ängssätra

Kul att jobba med duktigt folk

Dryft hjälpte oss att renovera trapphuset i vår Brf. De gjorde ett mycket bra jobb med professionella målare som dessutom fixade lite extra. Bra kommunikation på daglig basis gjorde att jobbet flöt på smidigt och avslutades enligt tidplan.

BRF URD 2

Supertydlig offert, bra kommunikation, trevlig och bra personal på plats och väl utfört arbete.

Vi målade om i våra fyra entréer och samtliga räcken i trapphusen i föreningen. Mycket bra och proffsigt från start till mål.

BRF Tavelsjön

< class="h2 ">Framtidens hantverksföretag

Vår vision är att skapa framtidens hantverksbolag - och att vägen dit är genom samarbete mellan människor från olika bakgrunder och erfarenheter. Vi består idag av snickare, målare, plattsättare, elektriker och rörmokare - som stöttas av projektledare, ingenjörer, affärsutvecklare, programmerare, designers, ekonomer och HR-experter för att hjälpa våra duktiga hantverkare att vara superhjältar. Genom att välja Dryft så får du inte bara en bra kundupplevelse, du kan också vara bekväm i att du valt en entreprenör som tar ansvar för både miljö och människor.

Läs mer om Dryft