Dryft är nominerad till Årets Byggföretag 2022!

Utmärkelsen Årets byggföretag delas ut till ett företag som arbetat för en inkluderande arbetsplats där alla känner sig välkomna. Företaget ska vara ett gott föredöme och inspirera andra företag i deras arbete för inkludering.

Läs mer
 

Artikel i Breakit om Dryft

Breakit skriver om Dryft snabba tillväxt och hur vi med en kombination av kultur och tech skapar framtidens hantverksföretag.

Läs artikeln

Dagens industri & Di Digital skriver om Dryft

DI Digital skriver om hur vår satsning på att tillgängliggöra hantverkstjänster på innovativa sätt gör att vi står starka och växer trots att vi går in i en lågkonjunktur.

Läs artikeln

Byggindustrin om Dryfts nominering till Svenska Jämställdhetspriset

Dryfts arbete för en mer inkluderande kultur uppmärksammas. Byggindustrin skriver om att Dryft blivit nominerade till Svenska Jämställdhetspriset 2023.

Läs artikeln

Branschens största tidning skriver om Dryft

Byggbranschens största tidning uppmärksammar Dryfts satsningar på medarbetarna - med bland annat full lön under föräldraledighet.

Läs artikeln

Dryft

Artikel i E-handel om Dryft

E-handel skriver om hur Dryft möjliggör e-handel för hantverkstjänster. Genom att göra det lättillgängligt och lättförståeligt att köpa allt från småfix till helrenoveringar genom en webshop.

Läs artikeln

Günther Mårder från Företagarna träffar Dryft

En av Dryfts grundare Daniel Lindgren träffade Företagarnas Günther Mårder och pratade om hur framtidens företag ger kärlek till sina medarbetare.

Läs artikeln

Tidning Byggnadsarbetaren skriver om hur Dryft förändrar kulturen i branschen

Branschens intresse för den förändring Dryft driver är stort! Branschens största tidning skriver om hur Dryft förändrar kulturen i branschen.

Läs artikeln

HR-People Sveriges HR-förening träffade Dryfts HR-chef Linn Byström

Dryfts HR-chef Linns Bystrom träffade HR-people Sveriges HR förening och pratade om Dryfts digitala förändringsresa och hur den ska sänka trösklar.

Läs artikeln

Lyssna på mer om Dryft!

Se när Linn på Dryft är med i Byggföretagen och ByggSandras event Framtidens byggbransch

Hör hur Linn, ledare av People på Dryft, berättar om hur alla människor tillsammans på Dryft bygger framtiden av hantverksbranschen.

Se när Daniel på Dryft berättar om hur vi förändra kulturen i branschen