Hantverkstjänster för din bostadsrättsförening

Med oss får din bostadsrättsförening full tillgång till experthjälp och duktiga hantverkare. Vi hjälper er med allt från mindre underhåll till helrenoveringar - och allt däremellan! 

Alla våra hantverkare är anställda på Dryft med kollektivavtal. Med oss är det enkelt, härligt och tryggt att renovera!

Se vad andra säger om Dryft

Att hjälpa dig med renoveringen i din bostadsrättsföreningen är det bästa vi vet! Att renovera i bostadsrättsföreningen är inte bara att göra ett fint och hållbart resultat utan också att hjälpa dig hela vägen från tydligt beslutsunderlag, förslag på stil och utförande, planering och kommunikation med boende så att det blir en smidig upplevelse för alla. Här ser du vad andra bostadsrättsföreningar säger om att arbete tillsammans med Dryft.

Fler filmer och referenser

Hantverkstjänster för både boende och BRF 

Dryft erbjuder hantverkstjänster för både er som styrelse men även era boende. Med oss har ni tillgång till experthjälp från en och samma aktör både för boende och BRF som kan er fastighet, har en god kontakt och som förstår just er förenings behov och regler samt kan hjälpa till med både små som stora renoveringar och underhåll.

Vi gör det enkelt med er alldeles egna sida

Vi ger er även tillgång till er alldeles egna sida där vi samlar all relevant information för just er BRF. Där kan ni som styrelse lätt komma i kontakt med er projektledare och era boenden kan snabbt hitta den hjälp som passar dem. Här kan du se exempel på hur er egna sida kan se ut. Kontakta oss om ni vill ha er egna sida!

Kontakta oss

Populära tjänster

Trapphusmålning

Läs mer

Laddboxar elbil

Läs mer

Belysning och el

Läs mer

Dekorationsmålning

Läs mer

Säkerhetsdörrar

Läs mer

Stengolv

Läs mer

Postboxar m.m.

Läs mer

Fasadrenovering

Läs mer

Fönsterrenovering

Läs mer

Underhållsplaner

Läs mer

Elbesiktning

Läs mer

Och alla era boendes behov!

Läs mer

Möt Pernilla Lundgren med 35 års erfarenhet av renoveringar i bostadsrättsföreningar

Få har så lång erfarenhet av renoveringar i bostadsrättsförening som Pernilla - så hon har sett och varit med om det mesta. Med sin stora kunskap och erfarenhet i yrket samt sitt fina ledarskap leder Pernilla Dryft's hantverkare kring renoveringar i bostadsrättsföreningar. Pernilla har också stor passion och erfarenhet för färgsättning och ser fram emot att hjälpa er hitta de kulörer som passar vid era måleriprojekt. Med Dryft kan du känna dig trygg att renoveringsprojekt i er bostadsrättsförening leds och utföras med lyhördhet för dig som beställare och era medlemmar samt såklart till en mycket hög kvalitet. Med rätt kompetens för vardera del av projektet, med god sammanhållning och planering uppnås resultat som är både snyggt och håller länge under det stora slitage som det ofta är i dessa miljöer.

Boka en tid med Pernilla

Prata med ett proffs för bostadsrättsföreningar

     Har du frågor eller funderingar? 
Våra proffs finns redo att hjälpa dig. Här kan du få hjälp och svar på dina frågor av våra duktiga projektledare för bostadsrättsföreningar, på en tid som passar dig. Såklart helt kostnadsfritt!
     

Tydlig process från första kontakt till färdigt arbete

1. Berätta om ert projekt

     Vi bokar ett möte där vi gör en besiktning och ger råd om hur arbetet bör utföras för att det skall bli snyggt, hållbart och kostnadseffektivt. Såklart helt kostnadsfritt! Med experter inom vardera yrkesgrupp kommer vi med den kombination av kompetenser som passar just ert projekt bäst.
    

2. Detaljerad offert

     Vi tror på att tydlighet, transparens och bra kommunikation är grunden till ett bra samarbete, väl utfört arbete och en bra helhetsupplevelse för dig.

Våra offerter beskriver i detaljvad vi skall göra, material som skall användas och som noggrant specificerar arbets- och materialkostnader. Vi hör ofta att våra offert är det mest detaljerade beslutsunderlaget mottagaren har sett. Allt för att ni ska ha ett så bra beslutsunderlag som möjligt.
    

3. Tydlig projektplan

     Vår projektledare planerar arbetet i samråd med er, så att det också passar er bra i tid och att det blir så lite störningar som möjligt för alla boende. Vi sätter en tydlig tidsplan för arbetet för alla yrkesgrupper som är inblandade. Med alla olika yrkesgrupper inom Dryft så är koordinering och planering smidig och resulterar hög kvalitet på utförandet under ett effektivt utförande för att minimera störmoment för er och alla boende.
    

4. God kommunikation under hela arbetet

     För oss är det viktigt med en nära dialog med kunden under hela arbetets gång. Projektledaren finns alltid nära till hands och vid större projekt har vi kontinuerliga avstämningsmöten med kunden. Vi finns tillgängliga för både dig som beställare och era boende, samt informerar proaktivt på plats genom information på lämpliga ställen. Passa också på att prata med våra trevliga hantverkare som arbetar på projektet.
    

5. Besiktning och garanti

     Efter att arbetet har utförts besiktigar vi tillsammans med er och säkerställer att allt är korrekt gjort. Om ni önskar så medverkar vi också om ni vill besiktiga med en oberoende besiktningsman. Som extra trygghet ger vi generösa garantier på arbete och material. Vi lämnar ett kvalitetsdokument som innehåller en beskrivning av arbetet, materialbeteckningar samt besiktningsprotokollet och garantibevis.
    

Vad andra Bostadsrättsföreningar säger om Dryft

Arbetet var väldigt gediget och slutresultatet var utmärkt

Ett seriöst företag med känsla för kvalitet och yrkeskunnande. Personalen var lätta att kommunicera med och de hade alla en känsla för detaljer och meddelade oss när de hittade problem som behövde åtgärdas före målning.

BRF Ängssätra

Kul att jobba med duktigt folk

Dryft hjälpte oss att renovera trapphuset i vår Brf. De gjorde ett mycket bra jobb med professionella målare som dessutom fixade lite extra. Bra kommunikation på daglig basis gjorde att jobbet flöt på smidigt och avslutades enligt tidplan.

BRF URD 2

Supertydlig offert, bra kommunikation, trevlig och bra personal på plats och väl utfört arbete.

Vi målade om i våra fyra entréer och samtliga räcken i trapphusen i föreningen. Mycket bra och proffsigt från start till mål.

BRF Tavelsjön

Bra erbjudanden till era medlemmar

Passa på att renovera hemma! På Dryft har vi lång erfarenhet av renoveringar i hemmet och med alla yrkesgrupper under samma tak kan vi hjälpa till med det mesta. Allt från det lilla till en helrenovering av lägenheten.

Kontakta oss

Möt framtidens hantverksbolag

Vår vision är att skapa framtidens hantverksbolag - och att vägen dit är genom samarbete mellan människor från olika bakgrunder och erfarenheter. Vi består idag av snickare, målare, plattsättare, elektriker, rörmokare - som stöttas av projektledare, ingenjörer, affärsutvecklare, programmerare, designers, ekonomer och HR-experter för att hjälpa våra duktiga hantverkare att vara superhjältar. Genom att välja Dryft så får du inte bara en bra kundupplevelse, du kan också vara bekväm i att du valt en entreprenör som tar ansvar för både miljö och människor.

Läs mer om Dryft