Websidan använder cookies

Vi använder cookies för att webbsidan att fungera så bra som möjligt för dig, personalisera innehåll och annonser samt för att analysera trafiken på webbsidan. I botten på webbsidan hittar du mer information om hur vi hanterar personlig information.

Alla hantverkstjänster för din BRF under samma tak

Att hålla fastigheten i bra skick är en investering och bidrar till en trivsam boendemiljö. Vi på Dryft har lång erfarenhet av alla tänkbara hantverkstjänster för bostadsrättsföreningar, både inomhus och utomhus. Hela vägen från underhållsplaner och inspiration till planering, utförande och uppföljning.

På Dryft finns duktiga målare, snickare, plattsättare, elektriker och rörmokare - så vi kan hjälpa dig med det mesta!
Kontakta oss så hjälper vi dig!

Se vad andra säger om Dryft

     Att hjälpa dig med renoveringen i din bostadsrättsföreningen är det bästa vi vet! Att renovera i bostadsrättsföreningen är inte bara att göra ett fint och hållbart resultat utan också att hjälpa dig hela vägen från tydligt beslutsunderlag, förslag på stil och utförande, planering och kommunikation med boende så att det blir en smidig upplevelse för alla.

Här ser du vad andra bostadsrättsföreningar säger om att arbete tillsammans med Dryft.
    
Fler filmer och referenser

Populära tjänster

Trapphusmålning

Läs mer

Dekorationsmålning

Läs mer

Belysning och el

Läs mer

Säkerhetsdörrar

Läs mer

Stengolv

Läs mer

Postboxar m.m.

Läs mer

Fasadrenovering

Läs mer

Fönsterrenovering

Läs mer

Laddboxar elbil

Läs mer

Underhållsplaner

Läs mer

Möt Pernilla Lundgren med 35 års erfarenhet av renoveringar i bostadsrättsföreningar

      Få har så lång erfarenhet av renoveringar i bostadsrättsförening som Pernilla - så hon har sett och varit med om det mesta. Med sin stora kunskap och erfarenhet i yrket samt sitt fina ledarskap leder Pernilla Dryft's hantverkare kring renoveringar i bostadsrättsföreningar. Pernilla har också stor passion och erfarenhet för färgsättning och ser fram emot att hjälpa er hitta de kulörer som passar vid era måleriprojekt.

Med Dryft kan du känna dig trygg att renoveringsprojekt i er bostadsrättsförening leds och utföras med lyhördhet för dig som beställare och era medlemmar samt såklart till en mycket hög kvalitet. Med rätt kompetens för vardera del av projektet, med god sammanhållning och planering uppnås resultat som är både snyggt och håller länge under det stora slitage som det ofta är i dessa miljöer.
     
Kontakta oss

Tydlig process från första kontakt till färdigt arbete

1. Berätta om ert projekt

     Vi bokar ett möte där vi gör en besiktning och ger råd om hur arbetet bör utföras för att det skall bli snyggt, hållbart och kostnadseffektivt. Såklart helt kostnadsfritt! Med experter inom vardera yrkesgrupp kommer vi med den kombination av kompetenser som passar just ert projekt bäst.
    

2. Detaljerad offert

     Vi tror på att tydlighet, transparens och bra kommunikation är grunden till ett bra samarbete, väl utfört arbete och en bra helhetsupplevelse för dig.

Våra offerter beskriver i detaljvad vi skall göra, material som skall användas och som noggrant specificerar arbets- och materialkostnader. Vi hör ofta att våra offert är det mest detaljerade beslutsunderlaget mottagaren har sett. Allt för att ni ska ha ett så bra beslutsunderlag som möjligt.
    

3. Tydlig projektplan

     Vår projektledare planerar arbetet i samråd med er, så att det också passar er bra i tid och att det blir så lite störningar som möjligt för alla boende. Vi sätter en tydlig tidsplan för arbetet för alla yrkesgrupper som är inblandade. Med alla olika yrkesgrupper inom Dryft så är koordinering och planering smidig och resulterar hög kvalitet på utförandet under ett effektivt utförande för att minimera störmoment för er och alla boende.
    

4. God kommunikation under hela arbetet

     För oss är det viktigt med en nära dialog med kunden under hela arbetets gång. Projektledaren finns alltid nära till hands och vid större projekt har vi kontinuerliga avstämningsmöten med kunden. Vi finns tillgängliga för både dig som beställare och era boende, samt informerar proaktivt på plats genom information på lämpliga ställen. Passa också på att prata med våra trevliga hantverkare som arbetar på projektet.
    

5. Besiktning och garanti

     Efter att arbetet har utförts besiktigar vi tillsammans med er och säkerställer att allt är korrekt gjort. Om ni önskar så medverkar vi också om ni vill besiktiga med en oberoende besiktningsman. Som extra trygghet ger vi generösa garantier på arbete och material. Vi lämnar ett kvalitetsdokument som innehåller en beskrivning av arbetet, materialbeteckningar samt besiktningsprotokollet och garantibevis.
    

Vad andra Bostadsrättsföreningar säger om Dryft

Arbetet var väldigt gediget och slutresultatet var utmärkt

Ett seriöst företag med känsla för kvalitet och yrkeskunnande. Personalen var lätta att kommunicera med och de hade alla en känsla för detaljer och meddelade oss när de hittade problem som behövde åtgärdas före målning.

BRF Ängssätra

Kul att jobba med duktigt folk

Dryft hjälpte oss att renovera trapphuset i vår Brf. De gjorde ett mycket bra jobb med professionella målare som dessutom fixade lite extra. Bra kommunikation på daglig basis gjorde att jobbet flöt på smidigt och avslutades enligt tidplan.

BRF URD 2

Supertydlig offert, bra kommunikation, trevlig och bra personal på plats och väl utfört arbete.

Vi målade om i våra fyra entréer och samtliga räcken i trapphusen i föreningen. Mycket bra och proffsigt från start till mål.

BRF Tavelsjön

Bra erbjudanden till era medlemmar

      Passa på att renovera hemma! På Dryft har vi lång erfarenhet av renoveringar i hemmet och med alla yrkesgrupper under samma tak kan vi hjälpa till med det mesta. Allt från det lilla till en helrenovering av lägenheten.
     
Kontakta oss

Vi kan hjälpa dig med det mesta!

Möt framtidens hantverksbolag

      Vår vision är att skapa framtidens hantverksbolag - och att vägen dit är genom samarbete mellan människor från olika bakgrunder och erfarenheter. Vi består idag av snickare, målare, plattsättare, elektriker, rörmokare - som stöttas av projektledare, ingenjörer, affärsutvecklare, programmerare, designers, ekonomer och HR-experter för att hjälpa våra duktiga hantverkare att vara superhjältar.

Genom att välja Dryft så får du inte bara en bra kundupplevelse, du kan också vara bekväm i att du valt en entreprenör som tar ansvar för både miljö och människor.
     
Läs mer om Dryft