Belysning för din förening - både inne och ute

Våra elektriker hjälper er förening med alla former av belysning. Allt från närvarostyrd belysning till gatubelysning - och allt däremellan. 

Alla våra elektriker är certifierade och anställda på Dryft med kollektivavtal. Med oss är det enkelt, härligt och tryggt att få hjälp med elen!
preview

Se vad andra säger om Dryft

Att hjälpa dig med renoveringen i din bostadsrättsförening är det bästa vi vet! Att renovera i bostadsrättsförening är inte bara att göra ett fint och hållbart resultat utan också att hjälpa dig hela vägen från tydligt beslutsunderlag, förslag på stil och utförande, planering och kommunikation med boende så att det blir en smidig upplevelse för alla.

Se fler referenser och filmer

Lys upp i mörkret med rätt belysning

När vi går mot mörkare tider är det lätt att märka om belysningen i trapphuset, på gården eller parkeringen inte räcker till. Rätt belysning är inte bara praktiskt och gör så du ser vart du går utan bidrar även till en tryggare känsla i området. Vi hjälper dig hitta den rätta belysningen för just din förening! Oavsett om ni önskar er en närvarostyrd belysning som lyser upp endast när någon är där, eller en konstant belysning med rätt lampor för att se till att ni får ut så mycket som möjligt av er belysning. Tillsammans hittar vi det rätta för er och i den stil ni önskar, klassiskt eller modernt eller kanske något där emellan. 

Kontakta oss direkt så går vi igenom er förenings behov och hittar den rätta lösningen för just er, eller boka en tid som passar er med våra proffs nedan!

Kontakta oss!

Sänk elpriserna med rätt belysning

Ingen har missat att elpriserna blivit dyrare och det är därmed ett bra läge att se över belysningen i föreningen. Med rätt belysning kan man minska kostnaderna och samtidigt lysa upp i höstmörkret. Har ni kvicksilverlampor, lysrör eller glödlampor istället för LED så går ni miste om en hel del besparingar på elpriset. Genom att byta ut belysningen till inte bara rätt sorts lampa utan även till exempel installera närvarostyrd belysning med en smart styrning, kan resultatet bli markant. 

Vi hjälper er se över belysningen i föreningen och hitta rätt för just er utan att tumma på era behov. Det finns idag oändligt med olika alternativ för att se till att matcha er stil och tidsepok, oavsett om ni önskar en klassisk stil på armaturerna eller en mer modern - all belysning går att göra prisvärd! 

Kontakta oss

Exempel på olika armaturer för inomhusbelysning

Belysning i klassisk stil

Har ni ett trapphus i den mer klassiska stilen med vackra kristallkronor eller plafonder så kan självklart även dessa anpassas efter era behov. Oavsett om det är smart styrning ni önskar eller bättre lampor för att minska elkostnaderna. Denna kristallkrona är från lampfabriken.se

Belysning i funkis stil

Kanske är ni en förening som uppskattar funkisstilen och önskar anpassa er belysning efter detta. Här finns allt ifrån plafonder till fina pendellampor att välja mellan. Vi anpassar belysningen efter just er förenings behov och skapar den inomhusmiljö ni önskar er. Denna armatur är från sekelskifte.se

Belysning i modern stil

Är ni en förening som önskar en modernare stil så löser vi självklart även det! En stilrenare och diskretare armatur som även denna kan anpassas med smart styrning och med rätt belysning lyser den upp trapphuset utan några som helst problem. Denna armatur är från hidealite.se

< style="margin-bottom: 12px" class="h4 ">

Exempel på olika armaturer för utomhusbelysning

Fasadbelysning

Det finns oändligt med alternativ på belysning för fasader utanför porten, vid garaget, soprummet eller vart det nu kan tänkas vara. Vi hjälper er med flera olika alternativ, oavsett om ni önskar få något med en mysig belysning i höstmörkret, eller något mer praktiskt. Närvarostyrd, timer eller konstant belysning - möjligheterna är oändliga. Denna fasadbelysning är från hidealite.se

Lyktstolpar

Kanske är ni ute efter lyktstolpar för innergården, parkeringen eller gångvägen i föreningen. Även här finns flera olika stilar att välja mellan, den klassiska eller den moderna - spelar ingen roll! Vi hjälper er hitta rätt stil för just er och den bäst anpassade belysningen för era behov. Denna lyktstolpe är från sekelskifte.se

Vägledande belysning

Vägledande belysning är utmärkt för innergården, parkeringen eller gångvägen. Denna belysning lyser upp vägen och ger en tryggande känsla i området. Alldeles utmärkt att anpassa till olika tider på dygnet eller göra närvarostyrd för att lysa upp områden när boende faktiskt är där. Även dessa finns i olika stilar och varianter och vi hjälper er hitta rätt för just er förening. Denna belysning är från hidealite.se

< style="margin-bottom: 12px" class="h4 ">

Prata med en elektriker

     Önskar du rådgivning för att hitta den bästa lösningen för er förening? 

Våra proffs finns redo att hjälpa dig. Här kan du få hjälp och svar på dina frågor av våra duktiga elektriker, på en tid som passar dig och såklart helt kostnadsfritt!
     

Tydlig process från första kontakt till färdigt arbete

1. Berätta om ert projekt

     Vi bokar ett möte där vi gör en besiktning och ger råd om hur arbetet bör utföras för att det skall bli snyggt, hållbart och kostnadseffektivt. Såklart helt kostnadsfritt! Med experter inom vardera yrkesgrupp kommer vi med den kombination av kompetenser som passar just ert projekt bäst.
    

2. Detaljerad offert

     Vi tror på att tydlighet, transparens och bra kommunikation är grunden till ett bra samarbete, väl utfört arbete och en bra helhetsupplevelse för dig.

Våra offerter beskriver i detaljvad vi skall göra, material som skall användas och som noggrant specificerar arbets- och materialkostnader. Vi hör ofta att våra offert är det mest detaljerade beslutsunderlaget mottagaren har sett. Allt för att ni ska ha ett så bra beslutsunderlag som möjligt.
    

3. Tydlig projektplan

     Vår projektledare planerar arbetet i samråd med er, så att det också passar er bra i tid och att det blir så lite störningar som möjligt för alla boende. Vi sätter en tydlig tidsplan för arbetet för alla yrkesgrupper som är inblandade. Med alla olika yrkesgrupper inom Dryft så är koordinering och planering smidig och resulterar hög kvalitet på utförandet under ett effektivt utförande för att minimera störmoment för er och alla boende.
    

4. God kommunikation under hela arbetet

     För oss är det viktigt med en nära dialog med kunden under hela arbetets gång. Projektledaren finns alltid nära till hands och vid större projekt har vi kontinuerliga avstämningsmöten med kunden. Vi finns tillgängliga för både dig som beställare och era boende, samt informerar proaktivt på plats genom information på lämpliga ställen. Passa också på att prata med våra trevliga hantverkare som arbetar på projektet.
    

5. Besiktning och garanti

     Efter att arbetet har utförts besiktigar vi tillsammans med er och säkerställer att allt är korrekt gjort. Om ni önskar så medverkar vi också om ni vill besiktiga med en oberoende besiktningsman. Som extra trygghet ger vi generösa garantier på arbete och material. Vi lämnar ett kvalitetsdokument som innehåller en beskrivning av arbetet, materialbeteckningar samt besiktningsprotokollet och garantibevis.
    

Vad andra Bostadsrättsföreningar säger om Dryft

Arbetet var väldigt gediget och slutresultatet var utmärkt

Ett seriöst företag med känsla för kvalitet och yrkeskunnande. Personalen var lätta att kommunicera med och de hade alla en känsla för detaljer och meddelade oss när de hittade problem som behövde åtgärdas före målning.

BRF Ängssätra

Kul att jobba med duktigt folk

Dryft hjälpte oss att renovera trapphuset i vår Brf. De gjorde ett mycket bra jobb med professionella målare som dessutom fixade lite extra. Bra kommunikation på daglig basis gjorde att jobbet flöt på smidigt och avslutades enligt tidplan.

BRF URD 2

Supertydlig offert, bra kommunikation, trevlig och bra personal på plats och väl utfört arbete.

Vi målade om i våra fyra entréer och samtliga räcken i trapphusen i föreningen. Mycket bra och proffsigt från start till mål.

BRF Tavelsjön

Framtidens hantverksföretag

Vår vision är att skapa framtidens hantverksbolag - och att vägen dit är genom samarbete mellan människor från olika bakgrunder och erfarenheter. Vi består idag av snickare, målare, plattsättare, elektriker och rörmokare - som stöttas av projektledare, ingenjörer, affärsutvecklare, programmerare, designers, ekonomer och HR-experter för att hjälpa våra duktiga hantverkare att vara superhjältar. Genom att välja Dryft så får du inte bara en bra kundupplevelse, du kan också vara bekväm i att du valt en entreprenör som tar ansvar för både miljö och människor.

Läs mer om Dryft