Målare Stockholm

Att måla kan verkligen ge ditt hem ett lyft! Våra duktiga målare hjälper dig med alla dina måleribehov. Inomhusmålning, utomhusmålning, tapetsering och mycket, mycket mer. Vi hjälper dig gärna också med råd och tips gällande nyans och färger, och följer såklart de senaste trenderna. Kontakta oss så berättar vi mer! 

Utöver målare har Dryft också duktiga snickare, elektriker, plattsättare och rörmokare - så vi kan hjälpa dig med det mesta! Alla pratar flytande svenska, är utbildade inom sitt yrke och har erfarenhet.
Kontakta oss för offert!

Hur är det att renovera med Dryft?

Se Kim berätta hur det var när Dryft målade om i hans radhus. En trygg upplevelse där renoveringsglädjen behålls genom hela projektet.

Se fler referenser och filmer

Erfarna målare i Stockholm

Vi har duktiga målare som hjälper dig med alla dina måleribehov! Alla pratar flytande svenska och är utbildade målare. Vi utför målning både inomhus och utomhus samt tapetsering över hela Stockholm. Att måla om är ett bra sätt för att fräscha upp hemma och ett kostnadseffektivt sätt att höja värdet på din bostad. Du får rådgivning kring vad som behövs göras hos dig för att uppnå ett fint och hållbart måleriresultat, samt tips på fina kulörer som passar hos dig. Projektering sköts av erfarna projektledare och projektet utförs sedan av skickliga målare. Luta dig tillbaka och se ditt nya hem växa fram. Kontakta oss för en offert - såklart helt kostnadsfritt!

Kontakta oss

Populära måleritjänster i ditt hem

Målning inomhus

Läs mer

Fasadmålning

Läs mer

Tapetsering

Läs mer

Fönsterrenovering

Läs mer

Målning med kalkfärg

Läs mer

BRF eller Förvaltare? Läs mer här:

Vanliga frågor om måleri

Har ni garanti på måleriarbete?

      Absolut! Som medlemsföretag i branschorganisationen Måleriföretagen omfattas våra kunder av en Måleriföretagens Nöjd-Kund-Garanti. Det betyder två års garanti för utfört måleriarbete.
     

Vad är skillnaden på färg och kulör?

      Ofta blandas termerna färg och kulör ihop. Färg är typen av färg, där olika färger har olika egenskaper. Till exempel används olika typer av färg för väggar, snickerier och fasader - då de behöver olika egenskaper för ett snyggt och hållbart resultat. För målning inomhus pratar man ofta om färgens glanstal. Det betyder hur blank färgen är när den torkat, där högre tal är högre glans. För väggar är det oftast snyggast med matta färger då det ger en mjukare känsla och djupare kulör.

Kulör är däremot vad man i vardagligt språk menar med färg. Det vill säga blå, grön, röd osv. Många färgleverantörer beskriver kulörer med namn så som Tidlös, Sommarsnö och Lätthet. Men egentligen är det en så kallad NCS-kod som beskriver kulören och den kan därmed skapas av alla färgleverantörer.
     

Tillhandahåller ni material och färg?

      Vi tillhandahåller material och färg, med den kulör du valt, som ger hållbart resultat i den stil du söker. Våra duktiga färgsattare kan ge råd utefter din smak.
     

Jag behöver en målare - hur går jag till väga?

      Kontakta oss!
Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt måleriprojekt. Vi målar både inomhus och utomhus i hela Stockholm. Kontakta oss för råd och offert - såklart helt kostnadsfritt.
     
Fråga oss direkt

Möt framtidens hantverksbolag

Vår vision är att skapa framtidens hantverksbolag - och att vägen dit är genom samarbete mellan människor från olika bakgrunder och erfarenheter. Vi består idag av snickare, målare, plattsättare, elektriker och rörmokare - som stöttas av projektledare, ingenjörer, affärsutvecklare, programmerare, designers, ekonomer och HR-experter för att hjälpa våra duktiga hantverkare att vara superhjältar. Genom att välja Dryft så får du inte bara en bra kundupplevelse, du kan också vara bekväm i att du valt en entreprenör som tar ansvar för både miljö och människor.

Läs mer om Dryft

Vi kan hjälpa dig med det mesta!