Målare utan krångel

Vi hjälper dig med alla dina måleribehov, från småfix till ommålning av hela bostaden, trapphuset, fasaden - och allt däremellan. 

Alla våra duktiga målare är anställda på Dryft med kollektivavtal. Med oss är det enkelt, härligt och tryggt att renovera!

Finalist årets byggföretag

preview

Hur är det att renovera med Dryft?

Erfarna målare på Dryft

Med målare över hela Stockholm kan vi hjälpa dig med alla dina måleribehov, från småfix till ommålning av hela bostaden, trapphuset, fasaden och allt däremellan. Ny färg eller tapet på väggarna kan vara ett enkelt sätt att förändra ditt hem och skapa den känsla just du vill ha.

Få offert på en minut lite längre ner eller kontakta oss och prata med någon av våra duktiga proffs! Oavsett om du vet vad du vill ha eller helt enkelt behöver tips och råd, så finns vi tillgängliga för dig! 

Kontakta oss

Boka rådgivning över video med en expert på Dryft

     Boka ett videomöte med oss så hjälper vi dig med dina frågor och funderingar och ordnar med en offert på ditt arbete. 

Såklart är mötet helt kostnadsfritt.För att ge dig bäst råd så är det bra om du är hemma under videomötet så du kan visa oss de platser du önskar få arbetet utfört

Eller kontakta oss direkt!
     

Populära måleritjänster 

Det finns mycket man kan göra inom måleri, både inomhus och utomhus. Våra duktiga målare kan såklart hjälpa dig med alla former av måleri- och tapetseringsarbeten. Här hittar du våra populäraste tjänster nedan.

Inomhusmålning

Att måla om kan verkligen ge ditt hem ett lyft! Vi hjälper dig med smått som stort - oavsett om du bara vill måla om en vägg eller hela insidan av lägenheten eller huset. Med erfarna målare kan vi hjälpa dig med allt inom inomhusmålning, till exempel målning av väggar, tak och snickerier. Att måla om väggarna hemma är ett bra och billigare sätt för att skapa känslan av nytt. Har du köpt en ny bostad så är även ommålning ett utmärkt sätt att sätta din egen prägel på hemmet och få det att kännas som just ditt hem. En nymålad vägg, oavsett om det målas på tidigare målad vägg eller målas på tapet, med en snygg snobbkant kan göra rummet att kännas som nytt och en målad trappa ger den nytt liv.

 

Våra färgsattare hjälper dig även med råd och tips gällande kulör och färger, och följer såklart de senaste trenderna. Kontakta oss så berättar vi mer!

 

 

Kalkfärg 

Kalkfärg har blivit ett populärt alternativ till vanlig färg när det är dags att måla om väggarna hemma. Det unika med färgen är att den ger ett rustikt, matt och naturligt utseende. Kalkfärg passar utmärkt i många olika typer av rum så som vardagsrum, sovrum och hall men då den är känsligare än vanlig färg så är det viktigt att använda en sealer om kalkfärg ska användas i till exempel kök och badrum.

 

På många sätt påminner en vägg målad med kalkfärg om en putsad fasad och med sina färgskiftningar så ger den ett tidlöst intryck. Vanligast är att måla väggar inomhus med kalkfärg, men det går även att använda för att måla taket inomhus. Vi berättar mer om kalkfärg här. 

Fasadmålning

Fasadmålning kan låta som något stort och komplicerat men med rätt teknik och underhåll kan du förlänga livslängden på din fasad och till och med öka värdet på ditt hem. Har fasaden några år på nacken och behöver ett lyft? Måla om fasad, dörrar eller fönster för att ge bostaden en känsla av nytt! Våra målare kan hjälpa dig med alla former av utomhusmålning och att måla om fönster, staket eller dörrar kan ofta vara ett bra alternativ till att byta ut dem. Det är viktigt att måla om sin fasad av flera anledningar, den allra viktigaste är att en välmående fasad innebär förlängd livslängd. Din fasad är skalet som skyddar ditt hus, på samma sätt som yttertaket, därför behöver man ta hand om fasaden för att hjälpa den med just detta. Vi rekommenderar att man målar om fasaden minst vart tionde år för bäst mående, eller tidigare än så om man önskar byta kulör på fasaden. 

 

Vill du veta mer om fasadmålning och få tips och råd? Läs vår guide till en lyckad fasadmålning eller kontakta oss så berättar vi mer! 

 

Microcement 

Microcement är ett bra och billigare sätt att skapa effekt och förnya badrummet, bänkskivan eller väggarna. Microcement har blivit en populär produkt vars slutresultat ger ett modernt, minimalistiskt och stilrent uttryck. Produkten går att få i många olika färger och stilar, eftersom att både val av färg och metod att applicera är nästintill oändliga. Med microcement får du ett nytt ytskikt som endast bygger 2-4 mm och går utmärkt att applicera på nästintill vilket underlag som helst. Med andra ord kan du renovera t.ex. ditt badrum utan att riva befintligt kakel, fräscha upp köket med microcement på kaklet, förnya bänkskivan eller skapa ett vackert betonglikt golv. 

 

Vill du veta mer om microcement och de oändliga möjligheterna som finns - läs vår guide om microcement och hur vi kan hjälpa dig vidare!

Framtidens hantverksföretag

Vår vision är att skapa framtidens hantverksbolag - och att vägen dit är genom samarbete mellan människor från olika bakgrunder och erfarenheter. Vi består idag av snickare, målare, plattsättare, elektriker och rörmokare - som stöttas av projektledare, ingenjörer, affärsutvecklare, programmerare, designers, ekonomer och HR-experter för att hjälpa våra duktiga hantverkare att vara superhjältar. Genom att välja Dryft så får du inte bara en bra kundupplevelse, du kan också vara bekväm i att du valt en entreprenör som tar ansvar för både miljö och människor.

Läs mer om Dryft

Varför välja Dryft?

Tryggt och Smidigt

     Med en tydlig offert till fast pris så kan du vara trygg med vad din renovering kommer att kosta. Projektet leds av en av våra erfarna projektledare så du är informerad om vad du kan förvänta dig under varje steg vi tar tillsammans.
    

Helhetsansvar

     Med alla yrkesgrupper under samma tak, med gemensamma processer, arbetssätt och vision så tar vi ett helhetsansvar för ditt projekt. Utan mellanhänder kan vi då leverera med hög kvalitet till ett bra pris.
    

Schysst och Hållbart

     Våra anställda har schyssta villkor med kollektivavtal. Engagerade medarbetare, positiv kultur och laganda.
    

Dryft för ett hållbart samhälle

Vi har alla ett ansvar för en hållbar framtid. För oss är det en självklar del i ett ansvarfullt företagande. Som ett företag i byggsektorn har vi ett extra ansvar för miljö och hälsa. Vi arbetar kontinuerligt för att minimera företagets direkta och indirekta miljö- och klimatpåverkan. Våra medarbetare skall ha en trygg och säker arbetsplats, där jämställdhet, sunda värderingar och avtalsenliga arbetsvillkor är självklarheter. Det skall råda en öppenhet inom företaget och alla skall ges goda möjligheter till personlig utveckling.