Målning inomhus

Våra duktiga målare hjälper dig med alla typer av inomhusmålning över hela Stockholm! Måla om din nya bostad eller ge ditt hem ett lyft genom att måla om. Det kan vara allt från att måla tak, väggar och golv till snickerier, inredning, kök och fönster. Med måleri är möjligheterna oändliga och kan lätt skapa en helt ny känsla i ditt hem.

Utöver målare har Dryft också duktiga snickare, elektriker, plattsättare och rörmokare - så vi kan hjälpa dig med det mesta! Alla pratar flytande svenska, är utbildade inom sitt yrke och har erfarenhet.
Kontakta oss för offert!

Hur är det att renovera med Dryft?

Se Kim berätta hur det var när Dryft målade om i hans radhus. En trygg upplevelse där renoveringsglädjen behålls genom hela projektet.

Se fler referenser och filmer

Erfarna målare i Stockholm

Att måla om kan verkligen ge ditt hem ett lyft! Vi hjälper dig med smått som stort - oavsett om du bara vill måla om en vägg eller hela insidan i lägenhet eller hus. Med erfarna målare som hjälper dig med allt inom inomhusmålning, till exempel målning av väggar, tak och snickerier. Våra färgsattare hjälper dig med råd och tips gällande kulör och färger, och följer såklart de senaste trenderna. Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakta oss

Populära måleritjänster för ditt hem

Måla väggar

Läs mer

Måla tak

Läs mer

Måla snickerier

Läs mer

Tapetsering

Läs mer

Vanliga frågor om måleri

Har ni garanti på måleriarbete?

      Absolut! Som medlemsföretag i branschorganisationen Måleriföretagen omfattas vi av deras Nöjd- Kund-Garanti. Det betyder två års garanti på utfört måleriarbete.
     

Är färg och kulör olika saker?

      Färg och kulör är olika saker, men ofta blandas termerna ihop. Färg är det som är i burken där olika färger har olika egenskaper. Till exempel används olika typer av färg för väggar, snickerier och fasader - då de behöver olika egenskaper för ett snyggt och hållbart resultat.

För målning inomhus finns det olika glanstal. Glanstalet är hur blank eller matt en färg, där ett lägre glanstal är en färg som ger en mattare yta. För väggar är det oftast snyggast med matta färger då det ger en mjukare känsla och djupare kulör.

Kulör är vad som i vardagligt språk kallas färg - dvs rött, grönt, blått osv. Färgleverantörer ger ofta olika kulörer olika namn så som Tidlös, Sommarsnö och Lätthet för att ha en lättare benämning än en färgkod. Men egentligen är det en så kallad färgkod (NCS-kod) som beskriver kulören och den kan därmed skapas av alla färgleverantörer.
     

Tillhandahåller ni material och färg?

      Vi hjälper dig köpa färg som ger ett hållbart och snyggt resultat. Du väljer bara vilken kulör du vill ha så sköter vi resten. Våra duktiga färgsattare kan ge råd på kulörer utefter din smak
     

Jag behöver en målare - hur går jag till väga?

      Kontakta oss!
Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt måleriprojekt. Vi målar både inomhus och utomhus i hela Stockholm. Kontakta oss för råd och offert - såklart helt kostnadsfritt.
     
Fråga oss direkt

Möt framtidens hantverksbolag

Vår vision är att skapa framtidens hantverksbolag - och att vägen dit är genom samarbete mellan människor från olika bakgrunder och erfarenheter. Vi består idag av snickare, målare, plattsättare, elektriker och rörmokare - som stöttas av projektledare, ingenjörer, affärsutvecklare, programmerare, designers, ekonomer och HR-experter för att hjälpa våra duktiga hantverkare att vara superhjältar. Genom att välja Dryft så får du inte bara en bra kundupplevelse, du kan också vara bekväm i att du valt en entreprenör som tar ansvar för både miljö och människor.

Läs mer om Dryft

Vi kan hjälpa dig med det mesta!