Rörmokare Stockholm

Vi har auktoriserade rörmokare som kan hjälpa dig med allt från mindre saker så som att koppla in en kran till större projekt i Stockholm. Självklart arbetar vi efter branschreglerna Säker vatten för en trygg och korrekt utförd vatteninstallation.

Utöver rörmokare har Dryft också duktiga snickare, målare, elektriker och plattsättare - så vi kan hjälpa dig med det mesta! Alla pratar flytande svenska, är utbildade inom sitt yrke och har erfarenhet.
Kontakta oss så hjälper vi dig!

Köp och boka byte direkt i online-kalender!

Auktoriserade rörmokare

Med rörmokare över hela Stockholm så kan vi oftast på kort varsel hjälpa dig med alla typer av installationer av vatten och avlopp. Oavsett om det gäller något mindre så som att byta en kran i ett kök eller en större renovering så som ett vattenburet golvvärme-system eller renovering av husets avloppssystem så ser vi fram emot att hjälpa dig. Våra rörmokare hjälper dig både att hitta och köpa in rätt produkter, samt installation. Med en rörmokare från Dryft kan du vara trygg med att din vvs-installation sker säkert av certifierande rörmokare.

Kontakta oss

Vanliga frågor om VVS

Vad betyder VVS?

      VVS är en förkortning för Värme, Ventilation och Sanitet. Det betyder till exempel vattenrör och avlopp i ditt hem. 

VVS arbeten utförs av rörmokare eller VVS-montörer - vilket är samma sak. För att göra en trygg installation och undvika vattenskador är det viktigt att den som installerar är auktoriserad enligt Säker vatten, vilket såklart alla rörmokare på Dryft är.
     

Vad betyder det att en rörmokare är auktoriserad?

      Att vara auktoriserad rörmokare betyder att man är utbildad och arbetar efter branschreglerna Säker vatten. Man får då också skriva intyg enligt Säker vatten på att installationer är korrekt utförda.

På Säker vattens hemsida så kan du hitta auktorisering för Dryft:
https://www.sakervatten.se/company/1232562/dryft-sverige-ab
     

Jag behöver en rörmokare - hur går jag till väga?

      Kontakta oss!
Vi ser fram emot att hjälpa dig. För mindre saker så kan vi oftast ge dig en offert från en liten beskrivning och bilder. För större projekt så ses vi gärna över ett videosamtal eller hembesök - såklart helt kostnadsfritt - för att sedan ta fram ett förslag på plan och offert.
     
Fråga oss direkt

Möt framtidens hantverksbolag

Vår vision är att skapa framtidens hantverksbolag - och att vägen dit är genom samarbete mellan människor från olika bakgrunder och erfarenheter. Vi består idag av snickare, målare, plattsättare, elektriker och rörmokare - som stöttas av projektledare, ingenjörer, affärsutvecklare, programmerare, designers, ekonomer och HR-experter för att hjälpa våra duktiga hantverkare att vara superhjältar. Genom att välja Dryft så får du inte bara en bra kundupplevelse, du kan också vara bekväm i att du valt en entreprenör som tar ansvar för både miljö och människor.

Läs mer om Dryft

Vi kan hjälpa dig med det mesta!

BRF eller Förvaltare? Läs mer här: