Zaptec Go 1
Zaptec Go 1
Zaptec Go 2
Zaptec Go 3
Zaptec Go 4
Zaptec Go 5
Zaptec Go 6

Zaptec Go laddbox

5 990 kr med installation

Med sin stilrena design och smarta funktioner är Zaptec Go en favorit! Laddboxen passar alla bilar kan ladda upp till 22 kW vid rätt förutsättnignar. 11 kW installation ingår i standardinstallationen, säg till om du vill uppgradera så du framtidssäkrar med 22 kW installation. Zaptec Go är 180 x 242 x 75 mm (bredd x höjd x djup)

Priser är efter grönt teknik-avdrag

Vanliga frågor och svar

Färger

Svart
Röd
Vit
Mörkblå
Antracit

Tillbehör

En till laddbox

En till laddbox

Har du två elbilar? Köp en extra laddbox! Uppgradering till 22 kw ingår.

5 700 kr

Framtidssäkra till 22 kw

Framtidssäkra 22 kw

Uppgradera kabel och säkring anpassat för att klara upp till 22 kw istället för 11 kw.

950 kr

Läs mer
Lastbalansering

Lastbalansering

Lastbalansering säkerställer att ditt hus elsystem inte överbelastas av laddboxen. Rekommenderas!

2 750 kr

Laddkabel

Laddkabel

Laddkabel som klarar upp till 22 kw. Finns i längderna 5, 7 och 10 meter. Rekommenderas!

från

1 345 kr

Ytterligare en laddkabel

Ytterligare en laddkabel

En extra laddkabel om två laddboxar eller vill ha med en extra laddkabel i bilen. Rekommenderas!

från

1 345 kr

Kabelhållare

Kabelhållare

Liten och snygg kabelhållare för att smidigt linda upp kabeln när du inte använder den.

450 kr

Montering på stolpe istället för på fasad

Vill du ha din laddbox på stolpe istället för på fasaden? Det fixar vi! Allt från grävning till montage

Offert

Vi ser fram emot att hjälpa dig med laddbox på stolpe! Vi hjälper dig med lämplig stolpe, grävning, framdragning och montering - men behöver lite mer information. Boka rådgivning över video med oss så går vi tillsammans igenom vad som behöver göras. Direkt därefter får du en offert!

50% grönt teknik-avdrag

Avdraget Grönt teknik är likt ROT ett skatteavdrag. Men istället för de vanliga 30% för arbetskostnaden som det är för ROT så får du 50% på kostnaderna för både arbete och material vid installation av laddbox. Avdraget är upp till 50 000 kr per person och år. För att få avdraget även på laddboxen så behöver den köpas tillsammans med installation. Genom Dryft kan du både köpa laddbox och installation, och därmed få avdraget för både arbetskostnaden och laddboxen. Vi hjälper dig såklart med detta och avdraget kommer direkt på fakturan.

Kompakt design 

 

Nästa generations laddbox. Både kraftfull, kompakt och säker. Laddboxen har en laddeffekt på upp till 22kW. Designen är en skandinavisk design som är anpassad för att passa alla hem, dessutom är den utformad på ett sätt som gör det enklare för dig som användare, den gör laddningen snabbare och smidigare. Zaptec utvecklar och tillverkar alla sina laddboxar på den norska västkusten, kombinationen av skandinavisk design och norsk miljövänllig teknik gör att de skapat en laddbox som står ut på marknaden. Med Zaptec Go laddare du din bil så mycket som 10x snabbare än via ett vanligt eluttag och genom laddning i endast en timme får du en räckvidd på 100km. Uttaget är ett typ2 uttag som göt att det passar alla modeller. 

Zaptec Go lastbalansering 

 

Genom att använda lastbalansering minimerar man riskerna för att proppen ska gå när laddboxen är uppkopplad mot flera enheter. Lastbalanseringen ser till att styrkas regleras när den märker att belastningen är hög i ditt hem. Du kan välja lastbalansering som tillval när du beställer laddboxen av oss och då sker installation av lastbalansering samtidigt som installationen av laddboxen. Om lastbalansering köps tillsammans med laddboxen gäller 50% grönt teknik-avdrag även på lastbalanseringen.

En av världens minsta laddare


Zaptec Go är inte större än en surfplatta vilket gör den till en av de absolut minsta laddboxarna på marknaden, den är upp till 80% mindre är sina konkurrenter, och med sin vikt på endast 1,3 kilo väger den inte mycket mer än ett mjölkpaket. Den innehåller dessutom 60% färre delar än andra laddboxar på marknaden vilket gör den enkel att installera och minskar riskerna för problem då det är färre komponenter som kan drabbas av fel. Med 4G-uppkopplingen som ingår kan underhållet även utföras på distans. Med sin nätta storlek smälter den enkelt in i fasaden och tar inte upp onödigt mycket plats i garaget.

Zaptec Go Eco Mode

 

Zaptec Go har en smart funktion som heter Eco Mode, vilket gör det möjligt att sänka dina elkostnader genom att bilen laddas då elpriset är som lägst oavsett vilket elbolag du har. Eco Mode kan du hitta i appen och fungerar genom att Zaptec är integrerad med den nordiska elbörsen Nord Pool som förser Zaptec go med ny information kring elpriserna varje timme. Eco mode använder sedan denna information för att optimera laddningen vilket låter dig planera din laddning utan att själv behöva göra det manuellt. Detta kan i genomsnitt leda till en besparing på 15-20% men fungerar enbart ifall du har ett timprisavtal med ditt elbolag.

Högsta säkergetsstadaraden

Zaptec Go är också certifierad med den absolut högsta säkerhetsstandarden, vilket gör laddboxen till en av det mest säkra på hela marknaden. Zaptec Go hamnade på topp i norska bilförbundets jämförelse av laddboxar till elbilar. Zaptecs laddboxar utrustas med ett kraftfullt skydd speciellt utformat för att kretsen löses ut vid händelse av fel och ger isolering som förhindrar farlig spänning i kabeln.

WiFi

Zaptec Go är alltid uppkopplat mot WiFi och 4G LTE-M alltså (kostnadsfri 4G som ingår). Laddboxen kommer i en storlek som går att jämföras med en surfplatta som endast väger 1.3kg. Eftersom laddboxen alltid är uppkopplad mot WiFi kommer den hålla sig uppdaterad på det senaste uppdateringarna.

Lysande design - ett intuitivt val

Zaptec Go är utformad för att vara så användarvänlig som möjligt, med sin LED ljus i uttaget och optimeringen av RFID-scanner.

< style="margin-bottom: 12px" class="h4 ">

Vanliga frågor om laddboxar

Vad ingår i en standardinstallation?

      I priset för din laddbox ingår en standardinstallation som beskrivs nedan. Vill du eller behöver ditt hus en annan installation än standard så fixar vi det såklart! Priserna för det visas nedan och såklart görs inget utöver standardinstallationen utan ditt godkännande.

Ingår 11 kw (16 A) installation. Uppgradering till installation dimensionerad för 22kw kostar 950 kr efter Grönt teknik-avdrag.

Laddboxen monteras på vägg med upp till 10 meter installationskabel från elcentral. För kabel över 10 meter tillkommer 125 kr per extra meter 11 kW-kabel och 175 kr per extra meter 22 kw-kabel efter Grönt teknik-avdrag.

Om du vill ha den monterad på stolpe så kan vi såklart ordna både stolpe och installation som ett tillägg. Kontakta oss så hjälper vi dem med en offert på det.

En håltagning i vägg av trä, gips, lättbetong eller leca ingår. Extra hål kostar 300 kr styck efter Grönt teknik-avdrag. Håltagning i hårdbetong kostar 350 kr efter Grönt teknik-avdrag.

Behöver elcentralen byggas ut för att få plats med installationen tillkommer en kostnad på 1000 kr för elcentral inomhus och 1250 kr för elcentral utomhus efter Grönt teknik-avdrag.

Kabelskydd är en bra ide om kabel monteras öppet. Kabelskydd kostar 125 kr per meter efter Grönt teknik-avdrag.

Vid installation så driftsätter och testar vi laddboxen och såklart städar efter oss.

Behöver du en annan installation än standardinstallation så är det såklart inga problem! Boka ett videomöte med oss så ser över ditt hus elsystem så får du en offert för den installation som passar dig.
     

Hur betalar jag för köpet av laddbox med installation?

      Först efter att installationen är klar och att du är helt nöjd så får du en faktura från oss. Vi gör ditt Grönt teknik-avdrag direkt på faktura och sköter ansökan till Skatteverket.
     

Vilken laddbox passar min bil?

      Vad som styr om en laddbox passar för en bil är typ av kontakt. Det finns Typ 1 och Typ 2-kontakt, där den senare är absolut vanligast.

Alla våra laddboxar, förutom Charge Amps Halo, har lös kabel och därmed passar de till alla bilar genom att välja en lämplig kontakttyp på laddkabeln. Charge Amps Halo har fast kontakt och passar då bara med Typ 2-kontakter.

Vid köp av laddkabel skickar vi en Typ 2-kontakt om inte annat önskas.
     

Vad är en lastbalanserare och varför behöver jag det?

      En lastbalanserare känner av hur elsystemet används och fördelar effekten så att den räcker till för allt i ditt hem även när du laddar elbilen. Utan en lastbalansering finns risk att huvudsäkringarna löser ut pga överbelastning.

Vissa laddboxar har lastbalansering inbyggt och för vissa behöver man komplettera det. Kontakta oss så hjälper vi dig få den laddbox, med lämplig utrustning, som passar dig.
     

Kan man ladda i eluttaget istället för att skaffa laddbox?

      Det går, men det är inte att rekommendera pga brandrisk. Vanliga elinstallationer är inte anpassade för så hög effekt under lång tid som det är när man laddar en elbil. Du kan också ladda mycket snabbare i en laddbox - vilket gör att det är en bra investering både för säkerhet och din upplevelse att vara elbilsägare.
     

Vilken laddbox ska jag välja?

      Det finns många olika märken och modeller av laddboxar på marknaden - där alla är bra på olika saker. Att välja rätt är inte alltid helt lätt att göra själv. Vi hjälper dig med att hitta rätt laddbox - boka en kostnadsfri videokonsultation med oss så går vi tillsammans igenom vilken laddbox som passar dig och ditt hus.
     

Vilken effekt på laddboxen ska jag välja?

      Effekt på laddboxen kan i "fosilbränsle-språk" liknas med hur snabbt man kan fylla tanken med bränsle. För laddboxar brukar man prata om 3,7 kW, 11 kW och 22 kW. Även bilens batteri kan vara begränsande i hur snabbt det går att ladda. Vi rekommenderar att du väljer en model större än vad du behöver idag för att vara trygg att du har en framtidssäkrad laddbox.

Boka en kostnadsfri videokonsultation med oss så går vi tillsammans igenom vilken effekt som passar dig, din bil och ditt hus.
     

Hur vet jag att min elanläggning klarar av en laddbox?

      Laddboxar brukar behöva minst 16 ampare i din huvudsäkring. Om du inte har det behöver det säkras upp. En jordfelsbrytare behövs också installeras om det inte finns.

Är du osäker på allt detta el-snack? Ingen fara! Kontakta oss så hjälper vi dig med att både reda ut vad din elanläggning klara av och uppgradering av den om det behövs.
     

Är ni certifierade för att installera laddboxar?

      Självklart! Våra elektriker är certifierade. Det betyder att de är utbildade och har erfarenhet - så du kan du vara trygg att du får en säker och snygg installation av din laddbox.
     

Jag behöver hjälp att skaffa en laddbox - hur går jag till väga?

      Kontakta oss!
Vi hjälper dig hitta rätt laddbox för just dina behov och anpassade efter din fastighet förutsättningar. Om några uppgraderingar behöver göras av ditt elsystem så hjälper vi dig såklart även med det.
     
Fråga oss direkt

Läs/lyssna om när Mattias på Dryft installerar en laddbox för tidningen Vi Bilägare

Populära uppgraderingar inför laddbox

Säkra upp

Läs mer

Byta elcentral

Läs mer

Lastbalansering

Läs mer

Jordfelsbrytare

Läs mer

Möt framtidens hantverksbolag

Vår vision är att skapa framtidens hantverksbolag - och att vägen dit är genom samarbete mellan människor från olika bakgrunder och erfarenheter. Vi består idag av snickare, målare, plattsättare, elektriker och rörmokare - som stöttas av projektledare, ingenjörer, affärsutvecklare, programmerare, designers, ekonomer och HR-experter för att hjälpa våra duktiga hantverkare att vara superhjältar. Genom att välja Dryft så får du inte bara en bra kundupplevelse, du kan också vara bekväm i att du valt en entreprenör som tar ansvar för både miljö och människor.

Läs mer om Dryft