Plattsättare Stockholm

Med duktiga plattsättare över hela Stockholm kan vi hjälpa dig med allt inom plattsättning, badrum och microcement och natursten. Allt från att sätta nytt kakel i ditt kök eller klinker på golvet i hallen till att renovera ett badrum. 

Utöver plattsättare har Dryft också duktiga målare, snickare, elektriker och rörmokare - så vi kan hjälpa dig med det mesta! Alla pratar flytande svenska, är utbildade inom sitt yrke och har erfarenhet.
Kontakta oss så hjälper vi dig!

Behöriga plattsättare i Stockholm

Det krävs en erfaren plattsättare för att göra ett hållbart, snyggt och säker installation av kakel, klinker och microcement. Med en plattsättare från Dryft kan du vara säker på att arbetet utförs av en behörig plattsättare med material som ger en lång hållbarhet. Våra plattsättare är certifierade enligt BKR (Bygg och keramik-rådet) och bygger säkra tätskikt för tex badrum och tvättstuga innan plattorna sätts. Genom våra leverantörer av kakel/klinker har vi ett mycket stort utbud och hjälper dig med inspiration, inköp till bra priser, logistik och installation.

Kontakta oss

Populära tjänster inom plattsättning för ditt hem

Badrum

Läs mer

Kakel i kök

Läs mer

Klinker i hall

Läs mer

Tvättstuga

Läs mer

Microcement

Läs mer

Natursten

Läs mer

Flytspackling

Läs mer

BRF eller Förvaltare? Läs mer här:

Vanliga frågor om plattsättning

Vad är skillnaden på kakel och klinker?

      Kakel är keramikplattor som bara får sättas på väggar. Klinker är likt kakel också en keramikplatta, men tillskillnad från kakel så är klinker tåligare och kan därför används på både väggar och golv - och ibland till och med utomhus.

Det finns väldigt många olika kakel och klinker att välja på - där de har olika utsenede och funktion. Kontakta oss så hjälper vi dig hitta en still som du gillar!
     

Vad är ett tätskikt?

      Ett tätskikt sitter bakom bakom ytskiktet i badrum och tvättstugor för att för att skydda mot vatten och fukt. Utanpå tätskiktet sätter man sedan ytskiktet, så som till exempel kakel eller klinker.

Med en plattsättare från Dryft som är behörig enligt BKR kan du vara trygg att tätskiktet byggs enligt branschregler för ett säkert och hållbart resultat.
     

Vad betyder det att en plattsättare är behörig?

      En behörig plattsättare är utbildad inom, och utför arbetet, enligt BKRs (Byggkeramikrådet) branschreglerna. Självklart är plattsättare på Dryft behörig enligt BKR och du kan vara trygg med att du får en snygg och säker plattsättning och tätskikt.
     

Golvvärme är skönt under kaklat golv - kan ni installera det?

      Självklart!
Våra certifierade elektriker installerar el-golvvärme och våra rörmokare installerar vattenburen golvvärme. För ett badrum, hall eller tvättstuga där det är bra att snabbt få golvet varmt för att torka upp vatten så rekommenderar vi golvvärme med el då det reagerar snabbare när du önskar att varmt golv.
     

Jag behöver en plattsättare - hur går jag till väga?

      Kontakta oss!
Vi ser fram emot att hjälpa dig. För mindre saker så kan vi oftast ge dig en offert från en liten beskrivning och bilder. För större projekt så ses vi gärna över ett videosamtal eller hembesök - såklart helt kostnadsfritt - för att sedan ta fram ett förslag på plan och offert.
     
Fråga oss direkt

Möt framtidens hantverksbolag

Vår vision är att skapa framtidens hantverksbolag - och att vägen dit är genom samarbete mellan människor från olika bakgrunder och erfarenheter. Vi består idag av snickare, målare, plattsättare, elektriker och rörmokare - som stöttas av projektledare, ingenjörer, affärsutvecklare, programmerare, designers, ekonomer och HR-experter för att hjälpa våra duktiga hantverkare att vara superhjältar. Genom att välja Dryft så får du inte bara en bra kundupplevelse, du kan också vara bekväm i att du valt en entreprenör som tar ansvar för både miljö och människor.

Läs mer om Dryft

Vi kan hjälpa dig med det mesta!