Plattsättare Tullinge

Våra plattsättare i Tullinge hjälper dig med allt från att kakla om ditt kök till totala badrumsrenoveringar - och självklart allt däremellan. 

Alla våra plattsättare är certifierade och anställda på Dryft med kollektivavtal. Med oss är det enkelt, härligt och tryggt att renovera i Tullinge!
Plattsättare Dryft Tullinge

15% rabatt på kakel, klinker och badrumsmöbler samt gratis leverans!

Plattsättare från Dryft i Tullinge

Erfarna plattsättare i Tullinge

 

Utöver badrum kan plattor passa utmärkt i näst intill alla utrymmen i hemmet. Kanske vill du ha den lyxiga känslan av snygga plattor i entrén och hallen, och varför inte passa på att få golvvärme på samma gång. Utöver att det är snyggt så är det även praktiskt, utrymmen som hallen får stå ut med en hel del. Med klinker är det lättare att torka av golvet efter skor och smuts och med golvvärme slipper du blöta strumpor. Oavsett om du vet vad du vill ha eller vill bolla idéer, kontakta oss så hjälper våra plattsättare i Tullinge dig!

 

Utöver själva plattsättningen så hjälper våra erfarna plattsättare i Tullinge dig gärna med tips och råd på vad för plattor som passar just dig. Att bolla idéer ska aldrig underskattas, kakel och klinker kommer idag i oändligt med färger, varianter och stilar. Självklart hjälper vi dig hitta din stil för att skapa just den effekten du önskar i ditt hem. 

Kontakta oss

Offert på bara 1 miniut för plattsättning

     Slipp spendera lång tid i sökandet efter en offert - Dryft har allt du behöver. Vårt lättanvända offertverktyg skapar en personlig offert på bara en minut som landar i din mailinkorg. 

Och om tjänsterna i listan inte täcker det du letar efter, kontakta oss direkt så hjälper våra plattsättare i Tullinge dig med en offert!
    
Frågor? Boka videomöte med ett proffs!

Kostnadsfritt samtal med Plattsättare i Tullinge

     Behöver du hjälp och råd inför ett projekt eller har allmänna funderingar? Våra experter är här för att hjälpa dig! Boka en tid med våra erfarna plattsättare i Tullinge och få all den vägledning du behöver. Det är bekvämt och kostnadsfritt - och om du dessutom kan visa vad det är du behöver hjälp med under ett videosamtal kan vi ge mer skräddarsydd hjälp.
     
Plattsättare i Tullinge

Våra plattsättare i Tullinge hjälper dig med alla sorters projekt

 

Fann du inte vad du sökte efter? Oroa dig inte! Våra plattsättare i Tullinge är redo att hjälpa dig med alla former av projekt, stora som små!

 

Våra duktiga plattsättare är verksamma över hela Stockholm och självklart också i hela Tullinge. Med sin långa erfarenhet är de redo att hjälpa dig med allt ifrån att lägga kakel i köket, till att totalrenovera badrummet - men också allting däremellan. Dryfts plattsättare är certifierade inom Byggkeramikrådets branschregler för tätskikt och även Säker Vattens regelverk förr VVS-installationer. Utöver våra andra generösa garantier kan du vara säker på att det blir en trygg renovering både ur en försäkringssynpunkt, men också vid en försäljning av bostaden. Därmed kan du koppla av och vara trygg i att arbetet sker med hjälp av certifierade plattsättare.

 

Våra proffs finns alltid här för att hjälpa dig, oavsett om du redan bestämt dig för vad du är ute efter eller bara vill utbyta tankar och idéer!

Kontakta oss

Vanliga frågor om plattsättare Tullinge

Jag behöver hjälp av en plattsättare Tullinge, hur gör jag?

      

Kontakta oss! 

Du når oss via mejl, chatt, telefon eller genom att boka ett kostnadsfritt videomöte med en plattsättare direkt på sidan. 

Vi har certifierade plattsättare i Tullinge som kan hjälpa dig med smått till stort. 

Är era plattsättare Tullinge certifierade?

      

Självklart!

 

Alla våra plattsättare är certifierade. Vilket innebär att de är utbildade och har erfarenhet. På så sätt kan du vara säker på att du får trygg och professionell hjälp. 


 

Vad kan era plattsättare Tullinge hjälpa mig med?

      

Smått som stort!

Våra plattsättare utför näst intill alla kakel- och klinkertjänster och kan hjälpa dig med allt från småfix till större badrumsrenoveringar. Du kan få hjälp med till exempel kakla om köket, sätta klinker i hall, kök, entré, renovera badrum och mycket mycket mer! Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan hjälpa dig med.

Vad innebär det att ett företag är behörigt enligt Byggkeramikrådet?

      

När plattsättare och arbetsledare har gått BKRs (Byggkeramikrådet) kurser för hur man arbetar enligt branschreglerna för att bygga ett säkert badrum så är man behörig. Med behörighet så får man utfärda BKRs kvalitetsdokument som är en värdehandling att våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt när det gäller underlag och tätskiktssystem. 
 

Självklart är Dryft behörig enligt BKR. Här kan du se vår behörighet på Byggkeramikrådets sida. 

Behörig för Säker vatteninstallation - vad betyder det?

      

Att vara behörig enligt Säker vatten installation betyder att företaget utför arbete enligt branschreglers som finns för en säker vatten installation. 
 

Självklart är Dryft behöriga enligt Säker vatten installation. Här kan du se vår behörighet på Säker vattens sida.

Fråga oss direkt
hantverkare i Tullinge

Våra hantverkare täcker hela Tullinge

 

Våra hantverkare i Tullinge täcker hela Stockholm, Södertälje och Uppsala. Därför finns vi också givetvis i Tullinge. Vi är verksamma inom hela Tullinge, såsom bland annat Rörmossen, Tullingeberg och Tullinge centrum. Med en befolkning på ca. 18 500 personer och en yta på 45,5 km2, så finns det många personer med renoveringsbehov. För alla lägenheter, småhus och villor som finns i Tullinge så finns Dryft som hantverksföretag med alla tjänster under samma tak för alla typer av hantverkstjänster i bostäderna. Vi erbjuder duktiga snickare, målare, elektriker, plattsättare och rörmokare som kan hjälpa er i Tullinge med allt från småfix till att bygga fantastiska kök, badrum, altaner, energieffektivisera hemmet eller renovera bostaden - och allt däremellan.

 

Behöver du hjälp med något mer än plattsättare? Läs mer om våra duktiga elektriker Tullinge, målare Tullinge, snickare Tullinge , rörmokare Tullinge och badrum Tullinge