Snickare Stockholm

Med snickare över hela Stockholm så kan vi hjälpa dig med alla typer av bygg och renoveringsprojekt - både inomhus och utomhus. Allt från att byta socklar i en lägenhet eller bygga en altan till att bygga en tillbyggnad på ditt hus. 

Utöver snickare har Dryft också duktiga målare, elektriker, plattsättare och rörmokare - så vi kan hjälpa dig med det mesta!  Alla pratar flytande svenska, är utbildade inom sitt yrke och har god erfarenhet.
Kontakta oss så hjälper vi dig!

Populära bygg/snickartjänster

Renovering

Läs mer

Montera kök

Läs mer

Golvläggning

Läs mer

Platsbyggd IKEA-garderob

Läs mer

Bygga innervägg

Läs mer

Byta fasad / panel

Läs mer

Altan

Läs mer

Bänkskiva

Läs mer

Akustikpanel

Läs mer

och mycket mer!

Läs mer

Erfarna snickare i Stockholm

Våra duktiga snickare ser fram emot att hjälpa dig med smått som stort. Kontakta oss så hjälper vi dig med inspiration, planering och utförande av ditt projekt. Då de flesta hantverksgrupper finns inom Dryft så kan du vara trygg med att samordning och utförande sker på ett effektivt sätt med hög kvalitet. På Dryft har vi stor erfarenhet av hela renoveringar av lägenheter och hus samt tillbyggnader. Men inget är för litet och vi ser fram emot att hjälpa dig med allt från montera en garderob eller byta socklar till installera ett nytt kök eller bygga en trall.

Kontakta oss

BRF eller Förvaltare? Läs mer här:

Möt framtidens hantverksbolag

Vår vision är att skapa framtidens hantverksbolag - och att vägen dit är genom samarbete mellan människor från olika bakgrunder och erfarenheter. Vi består idag av snickare, målare, plattsättare, elektriker och rörmokare - som stöttas av projektledare, ingenjörer, affärsutvecklare, programmerare, designers, ekonomer och HR-experter för att hjälpa våra duktiga hantverkare att vara superhjältar. Genom att välja Dryft så får du inte bara en bra kundupplevelse, du kan också vara bekväm i att du valt en entreprenör som tar ansvar för både miljö och människor.

Läs mer om Dryft

Vi kan hjälpa dig med det mesta!