Industrivägg med montering


Med en industrivägg kan du skapa både häftiga och praktiska effekter i ditt hem. Dela av ett rum utan att förlora ljus och luftighet i en modern och lyxig stil. Välj och vraka mellan olika varianter och luta dig sedan tillbaka medan våra duktiga hantverkare hjälper dig med installationen!

Industriväggar med glas 

 

Med industriväggar i glas kan du enkelt få en modern stil i hemmet utan att behöva tumma på ljusinsläppet. Du får även möjligheten med en industrivägg med glas att skapa sektioner i rummen och samtidigt behålla den öppna känslan. Dessa är, förutom snygga, även praktiska att använda för att skärma av rum utan att få det att kännas instängt. En industrivägg är även en billig och prisvärd lösning för hemmet. De kommer i olika varianter och sektioner för att enkelt kunna anpassas till just dina behov. Förutom sektionerna kan du även anpassa instustriväggen med dörr eller utan dörr, i vit- eller svartlackerad finish och som halv eller hel vägg. Möjligheterna är oändliga!

Kontakta oss

Dela av vardagsrum till sovrum

 

Förutom att kunna skapa en industriell stil i hemmet så är industriväggar en bra lösning för att skapa olika rum. Bor du mindre och vill skärma av sovrummet från vardagsrummet eller kanske bara vill skapa ett nytt rum av en större yta så är industriväggen ett snyggt alternativ. Med dessa behåller du även rummets ljus. 

 

Tack vare variationen av alternativ kan du använda industriväggar i hemmets alla olika rum. Väggarna byggs i olika sektioner med olika längder och höjder och går att få med eller utan dörrar. 

Kontakta oss

Dela av rum - inspiration

< style="margin-bottom: 12px" class="h4 ">

Skärma av rum med industrivägg

Du behöver inte bygga en hel vägg med industriväggar, det går alldeles utmärkt att skärma av en del av rummet med en halv vägg.

Industrivägg med dörr

En helt ny vägg med hjälp av industriväggar. Du kan även välja med eller utan dörr samt i vitt eller svart.

Dela av ett rum till två med industrivägg

Skapa ett helt nytt rum med hjälp av industriväggar. Rummet behåller sitt ljusinsläpp och du skapar en modern känsla.

Vanliga frågor om industriväggar

Jag vill ha en offert på industriväggar med installation, hur gör jag?

      Kontakta oss! 
Du kan antingen boka in ett videomöte med ett proffs där du får visa oss runt, bolla idéer och sedan få en offert på dina industriväggar och installation. Eller kontakta oss direkt!
     

Finns det fler färger på industriväggarna?

      Industriväggarna kommer i antingen vit- eller svartlackerat aluminium.
     

Vad är industriväggarna gjorda av?

      Väggarna är gjorda av lackerad aluminium med härdat säkerhetsglas. Även spröjsen är tillverkade av aluminium för den industriella känslan.
     
Fråga oss direkt

Varför välja Dryft?

Tryggt och Smidigt

     Med en tydlig offert till fast pris så kan du vara trygg med vad din renovering kommer att kosta. Projektet leds av en av våra erfarna projektledare så du är informerad om vad du kan förvänta dig under varje steg vi tar tillsammans.
    

Helhetsansvar

     Med alla yrkesgrupper under samma tak, med gemensamma processer, arbetssätt och vision så tar vi ett helhetsansvar för ditt projekt. Utan mellanhänder kan vi då leverera med hög kvalitet till ett bra pris.
    

Schysst och Hållbart

     Våra anställda har schyssta villkor med kollektivavtal. Engagerade medarbetare, positiv kultur och laganda.
    

Framtidens hantverksföretag

Vår vision är att skapa framtidens hantverksbolag - och att vägen dit är genom samarbete mellan människor från olika bakgrunder och erfarenheter. Vi består idag av snickare, målare, plattsättare, elektriker och rörmokare - som stöttas av projektledare, ingenjörer, affärsutvecklare, programmerare, designers, ekonomer och HR-experter för att hjälpa våra duktiga hantverkare att vara superhjältar. Genom att välja Dryft så får du inte bara en bra kundupplevelse, du kan också vara bekväm i att du valt en entreprenör som tar ansvar för både miljö och människor.

Läs mer om Dryft

Dryft för ett hållbart samhälle

Vi har alla ett ansvar för en hållbar framtid. För oss är det en självklar del i ett ansvarfullt företagande. Som ett företag i byggsektorn har vi ett extra ansvar för miljö och hälsa. Vi arbetar kontinuerligt för att minimera företagets direkta och indirekta miljö- och klimatpåverkan. Våra medarbetare skall ha en trygg och säker arbetsplats, där jämställdhet, sunda värderingar och avtalsenliga arbetsvillkor är självklarheter. Det skall råda en öppenhet inom företaget och alla skall ges goda möjligheter till personlig utveckling.