Snickare Tumba

Våra duktiga snickare i Tumba hjälper dig med allt från småfix till helrenoveringar - och självklart allt däremellan. 

Alla våra snickare Tumba är anställda på Dryft med kollektivavtal. Med oss är det enkelt, härligt och tryggt att renovera!
Snickare Tumba
Snickare från Dryft i Tumba

Dina snickare i Tumba

 

Förvandla ditt hem med hjälp av våra erfarna snickare i Tumba! Från platsbyggda garderober och köksrenoveringar till att riva eller bygga innerväggar, de kan hantera nästan alla snickeriprojekt - stora som små. Våra snickarproffs står till tjänst för ett kostnadsfritt videomöte när du behöver dem - det är bara att boka ett möte, låt oss därefter börja skapa något speciellt tillsammans!

Kontakta oss

Prata med en snickare i Tumba

     Har du frågor eller funderingar? Våra proffs finns redo att hjälpa dig. Här kan du få hjälp och svar på dina frågor av våra duktiga snickare, på en tid som passar dig. Såklart helt kostnadsfritt!

Det är bra om du under videosamtalet kan visa det du vill ha hjälp med.
     
Snickare under projekt i Tumba

 

Erfarna snickare i Tumba

 

Våra erfarna snickare i Tumba och Stockholm erbjuder dig hjälp med alla former av projekt - stora som små. Från garderobsinredning till köksrenoveringar, Dryft har den erfarenhet som krävs för en lyckad renovering och ett utförande med hög kvalitet! Då de flesta hantverksgrupper finns inom samma tak på Dryft kan du räkna med smidig samordning och ett öga för deltajerat utförande. Låt oss vara din inspirationskälla när du planerar din drömrenovering av hemmet - kontakta oss nu! Inget jobb är för ambitiöst.

Kontakta oss

Snickartjänster i Tumba

 

Behöver du en hjälpande hand med något snickeriprojekt? Dryft tillhandahåller erfarna snickare i Tumba som kan hjälpa dig oavsett om det bara handlar om att hänga upp några gardinstänger eller en helrenovering av hemmet. Våra snickare ger dig gärna rådgivning, diskuterar dina idéer och erbjuder lösningar även för de till synes mest komplexa problemen - boka in ett videomöte elller kontakta oss direkt!

Kontakta oss

Vanliga frågor om snickare Tumba

Jag behöver hjälp av en snickare Tumba, hur gör jag?

      

Kontakta oss! 

Du når oss via mejl, chatt, telefon eller genom att boka ett kostnadsfritt videomöte med en snickare direkt på sidan. 

Vi har erfarna snickare i Tumba som kan hjälpa dig med smått till stort. 

Är era snickare Tumba utbildade?

      

Självklart!

 

Alla våra snickare är utbildade och har lång erfarenhet av olika former av renoveringar och snickartjänster. Vilket innebär att du kan vara säker på att du får en trygg och professionell utförd renovering. 

Vad kan era snickare Tumba hjälpa mig med?

      

Smått som stort!

Våra snickare utför näst intill alla snickartjänster och kan hjälpa dig med allt från småfix till större helrenoveringar. Du kan få hjälp med till exempel rivning av innervägg, platsbyggda garderober, altan, köksrenovering, totalrenovering och mycket, mycket mer! Kontakta oss så berättar vi mer om vad våra snickare kan hjälpa dig med. 


 

Fråga oss direkt

Hur är det att renovera med Dryft?

Hantverkare i Tumba

Våra hantverkare täcker hela Tumba

 

Våra hantverkare i Tumba täcker hela Stockholm, Södertälje och Uppsala och finns såklart därför även i Tumba. Vi täcker hela Tumba såsom bland annat Storvreten, Segersjö, Uttran och Broängen. Med en befolkning på ca 46 000 personer på en yta på 17,74 kvm2, så finns det många personer med renoveringsbehov. För alla lägenheter, villor och småhus som finns i Tumba så finns Dryft som hantverksföretag med alla tjänster under samma tak för alla typer av hantverkstjänster i bostäderna. Vi erbjuder duktiga snickare, målare, elektriker, plattsättare och rörmokare som kan hjälpa er i Tumba med allt från småfix till att bygga fantastiska kök, badrum, altaner, energieffektivisera hemmet eller renovera hela bostaden - och allt däremellan.

 

Behöver du hjälp med något mer än snickare? Läs mer om våra duktiga elektriker Tumba, målare Tumba, plattsättare Tumba, rörmokare Tumba och badrum Tumba