Offert för golvläggning

Offert för golvläggning

kr/m2 kr/m2

Hittar du inte golvet du vill ha eller har du redan köpt ett golv - inga problem! Vi kan hjälpa dig köpa de flesta golv till bra priser eller lägga det golv du redan har köpt. Kontakta oss och berätta vilket golv du är ute efter så hjälper vi dig vidare med det.

Vill du ha en offert på läggningen av golvet? Fortsätt här så har du din offert inom kort. Priser är för laddbox och tillbehör med standardinstallation efter grönt teknik-avdrag

Hur många kvadratmeter är ytan som ska få nytt golv?

m2

Vilken golvsockel vill du ha?

Slät vitmålad sockel

Slät vitmålad sockel

Den mest populäraste och vanligaste golvsockeln som är vitmålad och 56 mm hög.

Allmogesockel vitmålad

Allmogesockel vitmålad

Klassisk sockel i med fin profil. Vitmålad och 95 mm hög.

Snart är vi klara! Bara några kontaktuppgifter vart offerten ska skickas

Ett helt nytt rum med golvläggning!

Nytt golv kan göra en enorm skillnad i hemmet. Känns rummet mörkt och trångt kanske ett ljusare och kallar golv är rätt väg att gå för att skapa en yta som känns luftig och öppen. Eller bryt av de ljusa väggarna och möblerna med ett mörkare rustikt golv som skapar ett djup och en värme i rummet. Möjligheterna är oändliga! Våra duktiga snickare ser fram emot att hjälpa dig med din golvläggning. Välj det golv du gillar, svara på några få frågor och få din offert till din mail direkt. Är du osäker på vad för golv som passar dig, kontakta oss så hjälper vi dig framåt i valet!

Kontakta oss

Vanliga frågor om golvläggning

Vad ingår i offerten?

      I offerten ingår allt som krävs för att du ska ha ett färdigt golv redo att njuta av. Vi räknar med allt material som behövs för att utföra golvläggningen, golvet du valt och såklart snickaren. En helt färdig offert helt enkelt.
     

Om jag vill se golvet innan jag väljer, vart kan jag göra det?

      De flesta golven vi erbjuder kan du se i vissa av Beijers butiker. Kontakta oss så hjälper vi dig med det golv du vill ha.
     

Jag har eget golv, kan jag ändå få en offert från er?

      Vi hjälper dig såklart även om du redan har köpt ett eget golv. Välj det alternativet ovan och svara på några frågor så får du en offert på mailen inom en minut.
     

Jag vill ha ett annat golv än de ni erbjuder, kan jag ändå få en offert?

      Om du önskar ett annat golv än de vi erbjuder ovan så hjälper vi dig såklart med även det. Vi kan hjälpa dig köpa de flesta golv till bra priser, kontakta oss och berätta vilket golv du är ute efter så hjälper vi dig vidare med det. Vill du ha en offert på läggningen av golvet, välj alternativet "Eget golv" och svara på några frågor så får du en offert på mailen inom en minut.
     
Fråga oss direkt

Andra populära tjänster!

Bygga innervägg

Läs mer

Byta elcentral

Läs mer

Montera kök

Läs mer

Laddbox

Läs mer

Byta strömbrytare

Läs mer

Byta eluttag

Läs mer

Möt framtidens hantverksbolag

Vår vision är att skapa framtidens hantverksbolag - och att vägen dit är genom samarbete mellan människor från olika bakgrunder och erfarenheter. Vi består idag av snickare, målare, plattsättare, elektriker och rörmokare - som stöttas av projektledare, ingenjörer, affärsutvecklare, programmerare, designers, ekonomer och HR-experter för att hjälpa våra duktiga hantverkare att vara superhjältar. Genom att välja Dryft så får du inte bara en bra kundupplevelse, du kan också vara bekväm i att du valt en entreprenör som tar ansvar för både miljö och människor.

Läs mer om Dryft