Badrumsrenovering Stockholm

Inget förgyller väl ett hem så mycket som ett nytt badrum. Att renovera eller bygga ett badrum ställer dock stora krav att det utförs på ett riktigt sätt. Det skall bli snyggt, hålla länge och inte minst det skall vara säkert. På Dryft har vi den kompetens som krävs, inom VVS, el, plattsättning, snickeri och måleri - och vi samordnar effektivt hela arbetet.

Självfallet följer vi gällande branschregler för våtrumsarbeten, Byggkeramikrådets (BKR:s) branschregler för tätskiktet och Säker Vattens regelverk för VVS installationerna. Alla pratar flytande svenska, är utbildade inom sitt yrke och har erfarenhet.
Kontakta oss så hjälper vi dig!

En smidig och trygg badrumsrenovering

En lyckad badrumsrenovering behöver flera olika yrkesgrupper - plattsättare, rörmokare, elektriker, samt ofta snickare och målare. På Dryft har vi alla dessa redo att hjälpa dig med renovering av ditt badrum. Det finns mycket att välja på vid en badrumsrenovering, både vad gäller funktion och design. Vi ger dig råd för att hitta ditt drömbadrum där vi tillhandahåller det kakel/klinker och inredning du väljer

Kontakta oss

Ett badrum precis som du vill ha det

Kakel/klinker

Läs mer

Microcement

Läs mer

Målning

Läs mer

Vi erbjuder 15% rabatt på kakel, klinker och badrumsmöbler, samt står för all transport!

Tryggt och säkert

Vi har generösa garantier och du får ett intyg på att arbetena är utförda enligt branschreglerna, Byggkeramikrådets (BKR:s) branschregler för tätskiktet och Säker Vattens regelverk för VVS-installationer, vilket inte minst är viktigt ur försäkringssynpunkt och vid försäljning av bostaden.

Vanliga frågor om badrumsrenovering

Vad innebär det att ett företag är behörigt enligt BKR?

      När plattsättare och arbetsledare har gått BKRs (Byggkeramikrådet) kurser för hur man arbetar enligt branschreglerna för att bygga ett säkert badrum så är man behörig. Med behörighet så får man utfärda BKRs kvalitetsdokument som är en värdehandling att våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt när det gäller underlag och tätskiktssystem. 

Självklart är Dryft behörig enligt BKR.
     

Behörig för Säker vatteninstallation - vad betyder det?

      Att vara behörig enligt Säker vatteninstallation betyder att företaget utför arbete enligt branschreglers som finns för en söker vatteninstallation.

Självklart är Dryft behöriga enligt Säker vatteninstallation.
     

Vad är skillnaden på kakel och klinker?

      Kakel är plattor som används på väggar. Klinker är plattor som är lite tåligare och kan därför används på både väggar och golv.

Det finns väldigt många olika kakel och klinker att välja på för din badrumsrenovering. Kontakta oss så hjälper vi dig hitta en still som du gillar!
     

Vad är ett tätskikt och varför ör det viktigt?

      Ett tätskikt sitter bakom bakom ytskiktet i badrum och tvättstugor för att för att skydda mot vatten och fukt. Utanpå tätskiktet sätter man sedan ytskiktet, så som till exempel kakel eller klinker.

Med en plattsättare från Dryft som är behörig enligt BKR kan du vara trygg att tätskiktet byggs enligt branschregler för ett säkert och hållbart resultat.
     

Kan jag köpa badrumsmöbler, kranar och liknande genom Dryft?

      Absolut!
Vi har ett stort nätverk av välkända varumärken i alla prisklasser. Vi hjälper dig hitta det som passar just ditt badrum. Till bra priser och att vi sköter all logistik åt dig.
     

Jag vill renovera mitt badrum - hur går jag till väga?

      Kontakta oss!
Vi utför badrumsrenoveringar över hela Stockholm. Vi hjälper dig med planering, val av material och inköp av möbler, kranar och tillbehör samt såklart ett fint hantverksutförande enligt branschens regler för ett säkert, funktionellt och snyggt badrum. Kontakta oss för råd och offert - såklart helt kostnadsfritt
     
Fråga oss direkt

Möt framtidens hantverksbolag

Vår vision är att skapa framtidens hantverksbolag - och att vägen dit är genom samarbete mellan människor från olika bakgrunder och erfarenheter. Vi består idag av snickare, målare, plattsättare, elektriker och rörmokare - som stöttas av projektledare, ingenjörer, affärsutvecklare, programmerare, designers, ekonomer och HR-experter för att hjälpa våra duktiga hantverkare att vara superhjältar. Genom att välja Dryft så får du inte bara en bra kundupplevelse, du kan också vara bekväm i att du valt en entreprenör som tar ansvar för både miljö och människor.

Läs mer om Dryft

Vi kan hjälpa dig med det mesta!