Bygg om förvaringen i hemmet till något mer användbart

Tiderna med att förvara vinterkläder och barncyklar året om hemma är över! Med Vinden får du smidig förvaring utan att det tar plats i hemmet. Istället kan hemmet användas för att leva! 

Alla elektriker, snickare, målare, rörmokare och plattsättare är anställda på Dryft med kollektivavtal. Det ska vara enkelt, härligt och tryggt att renovera!

Låt oss prata om ditt förvaringsutrymme!

Finalist årets byggföretag

preview

Garaget till en uthyrningslägenhet eller klädkammaren till hemmakontor?

Hemmet är till för dig och dina kära - inte slalompjäxor, kartongerna med saker du aldrig använder eller rullskidorna. Med Vinden slipper du förvara saker hemma utan istället får de hemkört med ett knapptryck i Vindens app.

 

Låt oss istället göra något bättre med allt onödigt förvaringsutrymme och se till att hyra förråd hos Vinden istället! Förrådsrummet kan bli hemmakontor, utrymmet under trappen kan bli ett ljudisolerat gamingrum och garaget kan bli allt från ett spa till en uthyrningslägenhet.

 

Prata med oss så hjälper vi dig planera ombyggnad av onödiga förvaringsutrymmen till nått bättre!

Förvaring hos Vinden

Hur fungerar Vinden?

Vinden hämtar det du inte längre vill förvara i hemmet
Dina saker förvaras säkert i uppvärmda lager och du betalar bara för det utrymmet du använder.

I Vindens app ser du allt du förvarar
I appen ser du alla dina saker du har förvarat hos Vinden och med ett knapptryck bokar du hemkörning av det du behöver.

Hur är det att renovera med Dryft?

     Se Kim berätta hur det var när Dryft renoverade hans radhus. En trygg upplevelse där renoveringsglädjen behålls genom hela projektet.
    
Se fler referenser och filmer

Prata med proffs

     Har du frågor eller funderingar? Våra proffs finns redo att hjälpa dig. Här kan du få hjälp och svar på dina frågor av våra duktiga medarbetare, på en tid som passar dig. Såklart helt kostnadsfritt! Det är bra om du under videosamtalet kan visa det du vill ha hjälp med.
     
    

Varför välja Dryft?

Tryggt och Smidigt

     Med en tydlig offert till fast pris så kan du vara trygg med vad din renovering kommer att kosta. Projektet leds av en av våra erfarna projektledare så du är informerad om vad du kan förvänta dig under varje steg vi tar tillsammans.
    

Helhetsansvar

     Med alla yrkesgrupper under samma tak, med gemensamma processer, arbetssätt och vision så tar vi ett helhetsansvar för ditt projekt. Utan mellanhänder kan vi då leverera med hög kvalitet till ett bra pris.
    

Schysst och Hållbart

     Våra anställda har schyssta villkor med kollektivavtal. Engagerade medarbetare, positiv kultur och laganda.
    

Framtidens hantverksföretag

Vår vision är att skapa framtidens hantverksbolag - och att vägen dit är genom samarbete mellan människor från olika bakgrunder och erfarenheter. Vi består idag av snickare, målare, plattsättare, elektriker och rörmokare - som stöttas av projektledare, ingenjörer, affärsutvecklare, programmerare, designers, ekonomer och HR-experter för att hjälpa våra duktiga hantverkare att vara superhjältar. Genom att välja Dryft så får du inte bara en bra kundupplevelse, du kan också vara bekväm i att du valt en entreprenör som tar ansvar för både miljö och människor.

Läs mer om Dryft