Är du hantverkare och vill vara med och starta upp Dryft i Malmö?

Ta chansen att vara med på den otroliga resan att starta upp Dryft Malmö! 

Under 2024 kommer vi att starta upp Dryft i Malmö och vi söker nu dig som vill bli en av våra första hantverkare på plats!

Finalist årets byggföretag

Starta upp Dryft Malmö tillsammans med oss!

 

Ta chansen att vara med på en oförglömlig resa där du får möjligheten att vara med från start och sätta din prägel på hur vi ska etablera och utveckla Dryft i en helt ny stad. Du kommer att få vara med att ta fram arbetssätt, processer och ge din input på hur vi på bästa sätt etablerar Dryft Malmö.

 

Under början av 2024 kommer vi att starta upp Dryft i Malmö och vi söker nu dig som vill bli en av våra första hantverkare på plats! Tillsammans med ett team med nyanställda i Malmö och med stöttning av teamet från Stockholm kommer vi tillsammans att etablera nästa generations hantverksbolag i Malmö.

 

Skicka in din ansökan och låt oss berätta mer!

Kontakta oss

Vilka är vi?

 

På Dryft jobbar målare, snickare, plattsättare, elektriker, rörmokare, tech-utvecklare, kundkoordinatorer, marknadsspecialister och många fler. Vi gör olika saker om dagarna men en sak har vi gemensamt - vi vill tillsammans förändra hantverksbranschen.

 

 Detta gör vi på Dryft genom att hela tiden utmana rådande normer och strukturer. Vi använder oss av tech och digitala arbetssätt för att förbättra både kund- och medarbetarupplevelsen och skapa nästa generations hantverksbolag!

Skicka in din ansökan

Nyfiken på att veta mer? Låt oss presentera oss ordentligt och berätta mer! Fyll i kontaktforumuläret så hör vi av oss för ett första möte - helt förutsättningslöst! Eller ring oss på: 070 865 17 40

Hur vill du lära känna oss?

 

Här på sidan finns möjlighet att både läsa om oss, lyssna på oss via podd och titta på filmer som beskriver vilka vi är. Välj det som passar dig bäst!

 

 

 

Vi på Dryft tänker förändra hantverksbranschen, ett steg i taget. Detta vill vi göra genom att skapa Sveriges bästa arbetsplats med en kundupplevelse utöver det vanliga. Tillsammans är vi ett modernt hantverksbolag som vill lyfta branschens status i samhället. Lyssna på Daniel, Anton och Zandra när de delar med sig av hur det är att vara en del av resan!

Hur är det att jobba på Dryft?

Hör några av oss på Dryft berätta hur det är att vara en del av framtidens hantverksföretag

Låt oss berätta mer!

Våra värderingar styr vår riktning

Hör Daniel Lindgren berätta om Dryfts vision och värderingar

Läs om Dryft i media