Tapetsering

Tapeter kan verkligen ge liv i ett rum! Hela rummet kan tapetseras eller bara som en fondvägg. Oavsett så hjälper våra erfarna målare dig med tapetsering. Vi tapetserar över hela Stockholm och valmöjligheterna är nästan oändliga när det kommer till tapeter.

Utöver målare har Dryft också duktiga snickare, elektriker, plattsättare och rörmokare - så vi kan hjälpa dig med det mesta! Alla pratar flytande svenska, är utbildade inom sitt yrke och har erfarenhet.
Kontakta oss för offert!

Hur är det att renovera med Dryft?

Se Kim berätta hur det var när Dryft renoverade hans radhus. En trygg upplevelse där renoveringsglädjen behålls genom hela projektet.

Fler filmer och referenser

Erfarna inom tapetsering

Det finns tapeter som passar för alla typer av rum. Vanligast är att tapetsera sovrum vardagsrum, barnrum och hall, men även att tapetsera kök och badrum fungerar bra. Oavsett om du väljer en enfärgad tapet, en tapet med mönster eller till och med en fotottapet så ser vi fram emot att hjälpa dig får ett fin resultat. Likt vid måleri så är underarbetet viktigt för att få ett fint och hållbart resultat när det tapetseras. Kontakta oss för rådgivning och offert inför tapetsering - såklart helt kostnadsfritt!

Kontakta oss

Vanliga frågor om tapetsering

Kan man tapetsera eller måla på gamla tapeter?

      Det går bra! Men likt allt måleri och tapetsering så är det viktigt att underlaget är bra för att det ska bli ett fint och hållbart resultat. Sitter tapeten löst så behöver det lösa skrapas ner och spacklas. Även tapetskarvar bör skäras bort så de inte syns igenom nya tapeten eller färgen.
     

Kan ni sätta mönstrad tapet?

      Vi inte bara kan utan vi älskar att sätta mönstrad tapet! Våra erfarna målare är experter på det och sätter din mönstrade tapet med mycket hög precision.

Det är extra viktigt att anlita rätt kompetens vid mönstrad tapet då det minsta lilla avvikelse mellan mönstren tapetvåderna syns. Kontakta oss så hjälper vi dig vidare med ditt tapetseringsprojekt!
     

Jag behöver hjälp med tapetsering - hur går jag till väga?

      Kontakta oss!
För mindre tapetseringsarbeten kan vi ge offert efter att ha fått bilder och en liten beskrivning av dig. Om det är mer tapetsering eller om underlaget är dåligt så ses vi gärna över ett videsamtal eller hembesök för att gå igenom projektet tillsammans, sätta en plan och därefter ge en tydlig offert - såklart helt kostnadsfritt!
     
Fråga oss direkt

Möt framtidens hantverksbolag

Vår vision är att skapa framtidens hantverksbolag - och att vägen dit är genom samarbete mellan människor från olika bakgrunder och erfarenheter. Vi består idag av snickare, målare, plattsättare, elektriker och rörmokare - som stöttas av projektledare, ingenjörer, affärsutvecklare, programmerare, designers, ekonomer och HR-experter för att hjälpa våra duktiga hantverkare att vara superhjältar. Genom att välja Dryft så får du inte bara en bra kundupplevelse, du kan också vara bekväm i att du valt en entreprenör som tar ansvar för både miljö och människor.

Läs mer om Dryft