Söker du praktik?

 

På Dryft skapar vi framtidens hantverksföretag som kontinuerligt utvecklas och skapar positiv förändring inom kund- och medarbetarupplevelser, miljöpåverkan och samhällsutveckling. Vi är långsiktiga och tar hjälp av modern teknik, innovation och inspiration från andra branscher. Lyssna mer om oss här

 

Dryft utmanar den traditionella hantverksbranschen och driver innovation inom en rad områden. Nu vill vi att hela världen också ska få veta allt fantastiskt vi gör! Som praktikant hos oss erbjuds du möjlighet att sätta din prägel tillsammans med oss, utmana dig själv, lära dig och utvecklas inom ditt område och andra!

 

Vi lovar dig en praktikplats där du får testa på allt möjligt och få vara med på alla hörn!

Läs om hur det är att göra praktik på Dryft

Hitta din praktikplats

Praktikant inom marknad och kommunikation

Läs mer om rollen

Praktikant inom PR och Kommunikation

Läs mer om rollen

Hur är det att ha praktik på Dryft?


 

Evelina - 6 månader praktik

 

Mina första dagar på Dryft var otroligt spännande och innehållsrika. Jag kastades snabbt in i deras tempo och fick sedan dag ett påbörja min praktik med allt vad det innebär, SEO, Google Analytics, Meta, paid ads och mycket mer än så. Jag fick ett otroligt välkomnande och har sedan dag ett inte ångrat mitt val av praktikplats. Det bästa med att ha praktik på Dryft är att arbeta tillsammans med så proffsiga och kompetenta kollegor. Att ständigt ha kollegor runt om sig som sprider bra energi och gör att dagarna flyter på är väl något alla vill ha. Vidare har jag utvecklats väldigt mycket inom flera områden som är relevanta för min utbildning, vilket känns otroligt kul. Att få arbeta tillsammans med ett team som ser möjligheter istället för svårigheter är också väldigt inspirerande.

Jag tycker verkligen att min praktikperiod har varit värdefull, och kommer ta med mig mina erfarenheter härifrån till framtida yrken. Något som jag också uppskattat väldigt mycket är att få känna sig som en del av företaget trots att jag endast haft en praktik. Jag har känt att mitt arbete har varit värdefullt och gett bra resultat, vilket också är viktigt för att man ska trivas. Jag har haft förmånen att ha fantastiska kollegor runt om mig, som dagligen inspirerar och lyfter mig och mina kvaliteter. Det har alltid varit hjälpsamma och vill att man ska lyckas. Helt klart ett bra team som värnar om att alla ska må bra.

Under min tid på Dryft har jag haft en fantastiskt pedagogisk och förstående handledare, Natalie. Hon har haft ett bra tålamod genom hela praktikperioden och vill hela tiden pusha på ett positivt sätt. Jag har alltid känt att jag kan ställa hur många frågor som helst och har fått värdefulla svar tillbaka. 5/5 stjärnor.


Tveka inte på söka dig hit, du kommer utvecklas otroligt mycket inom flera olika områden.

Sylvester - 6 månader praktik

 

Det bästa med min tid på Dryft har varit att jag fått lära mig så mycket praktiska egenskaper som kommer att vara väldigt värdefulla i arbetslivet - sånt som jag inte fått lära mig i skolbänken. Mycket av det jag fått lära mig vet jag är eftertraktat på arbetsmarknaden och det kommer att gynna mig i framtiden.


Under min tid på Dryft har jag haft väldigt pedagogiska och peppande handledare som gjort att man känner sig som en tillgång som faktiskt kan bidra med något och det känns inte som att man fått göra meningslösa arbeten, utan att man faktiskt fått vara delaktig i att göra progressiva förändringar. Handledarna har tagit sig tiden, trots att de haft mycket på sina egna bord, att lära mig saker inom ett väldigt brett område som jag inte har haft någon som helst förkunskap om, och som jag nu känner att jag kan behärska på egen hand. Precis så som man vill att en praktikperiod ska vara!


Jag upplever Dryft som en stor familj, och de personer jag jobbat kring har alla varit superhärliga! En sak som jag tycker har varit väldigt trevligt är att hantverkarna kan komma in i sina arbetskläder efter att ha varit på jobb och äta lunch på kontoret tillsammans med till exempel ekonomi eller HR-avdelningen. Alla behandlas som jämlikar oavsett vilken position på företaget du har och det tycker jag är väldigt fint att se!


Slutligen: sök denna praktikplats, ni kommer inte att ångra er! 

Varför välja Dryft?

Tryggt och Smidigt

     Med en tydlig offert till fast pris så kan du vara trygg med vad din renovering kommer att kosta. Projektet leds av en av våra erfarna projektledare så du är informerad om vad du kan förvänta dig under varje steg vi tar tillsammans.
    

Helhetsansvar

     Med alla yrkesgrupper under samma tak, med gemensamma processer, arbetssätt och vision så tar vi ett helhetsansvar för ditt projekt. Utan mellanhänder kan vi då leverera med hög kvalitet till ett bra pris.
    

Schysst och Hållbart

     Våra anställda har schyssta villkor med kollektivavtal. Engagerade medarbetare, positiv kultur och laganda.