Websidan använder cookies

Vi använder cookies för att webbsidan att fungera så bra som möjligt för dig, personalisera innehåll och annonser samt för att analysera trafiken på webbsidan. I botten på webbsidan hittar du mer information om hur vi hanterar personlig information.

Vi förändrar hantverksbranschen, ett steg i taget

Vår vision är att skapa framtidens hantverksbolag - och att vägen dit är genom samarbete mellan människor från olika bakgrunder och erfarenheter. Vi består idag av snickare, målare, plattsättare, elektriker och rörmokare - som stöttas av projektledare, ingenjörer, affärsutvecklare, programmerare, designers, ekonomer och HR-experter för att hjälpa våra duktiga hantverkare att vara superhjältar. Genom att välja Dryft så får du inte bara en bra kundupplevelse, du kan också vara trygg i att du valt en entreprenör som tar ansvar för både miljö och människor. Vill du du anlita oss för hantverkstjänster eller vill du vara med och skapa en positiv förändring av branschen? Oavsett så ser vi fram emot att höra från dig.

Kontakta oss

Vi drivs av att skapa positiv förändring

      Dryft skapades från viljan att göra en förändring – för dig som behöver hantverkstjänster och för dig som arbetar som hantverkare. Det som är självklarheter i många andra branscher är tyvärr inte alltid det i hantverksbranschen. Som kund ska du kunna ha renoveringsglädjen genom hela projektet och ha en trygg hantverkspartner som hjälper dig att få ditt hem så fint som du vill. Som medarbetare i branschen förtjänar du att bli sedda, vara delaktig och ha utvecklingsmöjligheter som för andra branscher är en självklarhet.

Vi löser traditionella utmaningar på innovativa sätt tillsammans med personer från olika bakgrunder, kompetenser och erfarenheter. Tillsammans tror vi att vi både kan skapa jättebra kund- och medarbetarupplevelser för dig som är kund eller jobbar på Dryft – samtidigt som vi inspirerar resten av branschen att bli bättre. Så skapar vi en inspirerande och välkomnande arbetsplats där varje person ska känna att just de gör skillnad och tillsammans med alla på Dryft skapar framtiden för branschen och för dig som kund som vi får äran att hjälpa.
     

Alla yrkesgrupper tillsammans under samma tak

Hantverkstjänster som de borde vara

Tryggt och Smidigt

     Med en tydlig offert till fast pris så kan du vara trygg med vad din renovering kommer att kosta. Projektet leds av en av våra erfarna projektledare så du är informerad om vad du kan förvänta dig under varje steg vi tar tillsammans.
    

Helhetsansvar

     Med alla yrkesgrupper under samma tak, med gemensamma processer, arbetssätt och vision så tar vi ett helhetsansvar för ditt projekt. Utan mellanhänder kan vi då leverera med hög kvalitet till ett bra pris.
    

Schysst och Hållbart

     Våra anställda har schyssta villkor med kollektivavtal. Engagerade medarbetare, positiv kultur och laganda.

Vi klimatkompenserar för våra bilar som inte drivs av el och arbetar med medvetna materialval samt effektiv logistik och utförande. Allt för att värna om din hälsa och miljön.
    

Det leder till nöjda kunder - många nöjda kunder

Se mer av olika projekt vi har gjort

Människorna på Dryft är Dryft

     Hör hur Linn, ledare av People på Dryft, berättar om hur alla människor tillsammans på Dryft bygger framtiden av hantverksbranschen.

" För mig är det viktigt att se människan"

"Innovativa lösningar på branschens traditionella problem"

"Dryft ska vara en arbetsgivare som är med när livet händer"

-Linn Byström
    
Människorna på Dryft är Dryft

Dryft för ett hållbart samhälle

      Vi har alla ett ansvar för en hållbar framtid. För oss är det en självklar del i ett ansvarfullt företagande. Som ett företag i byggsektorn har vi ett extra ansvar för miljö och hälsa. Vi arbetar kontinuerligt för att minimera företagets direkta och indirekta miljö- och klimatpåverkan.

Våra medarbetare skall ha en trygg och säker arbetsplats, där jämställdhet, sunda värderingar och avtalsenliga arbetsvillkor är självklarheter. Det skall råda en öppenhet inom företaget och alla skall ges goda möjligheter till personlig utveckling. 

Tillsammans skapar vi framtiden och för det behövs alla olika kompetenser, erfarenheter och bakgrunder!
     

Våra värderingar

På Dryft agerar vi efter en gemensam värdegrund och vision. Oavsett vem du träffar på Dryft ska du kunna känna dig trygg i vad och varför vi gör det vi gör.

Transparens och ärlighet

Vi är alltid öppna med varandra och våra kunder. Det innebär bland annat att vi ger full transparens i våra offerter och tar ansvar om något går snett

Långsiktighet och hållbarhet

Vi är i framkant med hållbarhetsfrågor i branschen. Det innebär bland annat att vi samarbetar med våra leverantörer för att minska miljöpåverkan från våra material men också att alla våra anställda har schyssta villkor enligt kollektivavtal

Våga tänka och göra annorlunda

Vi vill förändra hantverksbranschen genom att ta inspiration från andra branscher och digital utveckling. Det innebär att vi hela tiden testar innovativa lösningar för bland annat kundkontakt och planering

Växa och utvecklas, tillsammans

Vi bygger ett företag där många yrkesgrupper och bakgrunder samlas under samma tak. På så vis vill vi kunna lösa alla våra kunders hantverksbehov och skapa en utvecklande miljö för alla medarbetare

Respekt för olikheter

Vi respekterar och uppskattar alla människors olikheter. Detta genomsyrar hela vår värdegrund och innebär att vi lyfter varandra som kollegor och är ödmjuka och respektfulla inför alla kunder och resten av samhället

Kvalitet och yrkesstolthet

Vi brinner för hantverket och kvaliteten i allt vi gör. Det innebär att vi endast rekryterar de duktigaste hantverkarna och hjälper varandra att utvecklas