Vinn målning för 30.000 kr!

     Delta i tävlingen genom att fylla i dina uppgifter i formuläret. Vi kommer sedan att lotta ut en lycklig vinnare

Se till att fylla i korrekt mejladress samt kontrollera att du sedan fått en bekräftelse på mejlen. Vinnaren kommer kontaktas via mejl.
Villkor och mer information hittar du här!
     

Villkor och vanliga frågor

Villkor för tävlingen

      Tävlingen är öppen mellan den 23/11 och den 11/12 kl.12.00. Därefter stängs anmälan till tävlingen. Lottning för att utse vinnare utförs den 11/12 och vinnaren kontaktas kort därefter. Vi kontaktar vinnaren via mejl, se därför till att kontrollera att du fyllt i rätt mejladress samt att du fått en bekräftelse på din anmälan på mejlen. 

Vinsten gäller för måleriarbeten i de områden vi är verksamma i, det vill säga Stockholm, Södertälje och Uppsala.
För att ta del av vinsten i tävlingen ska målningen utföras någon gång mellan den 1/1-31/1 (2023).

Vinsten kan endast användas för garantiberättigade måleriarbeten enligt bedömd behandlingsplan. Vinsten gäller på ordinarie pris, och offert på önskat arbete tillhandahålls efter att tävlingen avslutats. Vinsten är därmed inte giltig på tidigare mottagna offerter. Vinstsumman på 30.000 kr är inklusive moms. 

Önskar du ett större måleriarbete kan vinsten användas som delbetalning för detta arbete. Det går därmed bra att begära en offert större än summan av vinsten och sedan betala resterande summa. 

Om du har några ytterligare frågor, tveka inte på att kontakta oss!
     

Hur vet jag om jag vunnit?

      När tävlingen avslutats och vinnaren lottats fram kommer vinnaren att kontaktas via mejl. 

Det är därför viktigt att du kontrollerar att du fyllt i rätt mejladress samt att bekräftelsen på ditt deltagande kommit fram till din mejl. Glöm inte att även kolla skräpposten om du inte skulle hitta bekräftelsen.
     

När avslutas tävlingen?

      Tävlingen pågår fram tills den 11/12 kl.12.00, därefter stängs anmälan till tävlingen och vinnaren kommer att lottas fram och kontaktas.
     
Fråga oss direkt