Renovera med Mäklarringen och Dryft

I samarbete med Mäklarringen hjälper vi dig med renovering av din bostad. Allt från småfix till större renoveringar - och allt däremellan. 

Alla våra hantverkare är anställda på Dryft med kollektivavtal. Med oss är det enkelt, härligt och tryggt att renovera!

Finalist årets byggföretag

Mäklarringen och Dryft Mäklarringen och Dryft

Renovera bostaden med Mäklarringen och Dryft 

 

Med ett samarbete mellan Mäklarringen och Dryft hjälper vi dig med renoveringen av din nya bostad eller din befintliga för en mer kostnadseffektiv försäljning. Med allt från småfix till att bygga fantastiska kök, badrum, altaner, renovera hela bostaden - och allt däremellan. Oavsett om du önskar göra mindre förändringar för att öka värdet på din bostad inför försäljning eller om du köpt nytt och vill få din nya bostad att kännas som just det - din! Vi hjälper dig med hela processen, från start till mål!

Prata med proffs

     Har du frågor eller funderingar? Våra proffs finns redo att hjälpa dig. Här kan du få hjälp och svar på dina frågor av våra duktiga medarbetare, på en tid som passar dig. Såklart helt kostnadsfritt! Det är bra om du under videosamtalet kan visa det du vill ha hjälp med.

Vem vill du prata med?

Behöver du flera kompetenser? Inga problem! Välj den du tror berörs mest så så hjälper vi dig med allt.
     
    

Varför välja Dryft?

Tryggt och Smidigt

     Med en tydlig offert till fast pris så kan du vara trygg med vad din renovering kommer att kosta. Projektet leds av en av våra erfarna projektledare så du är informerad om vad du kan förvänta dig under varje steg vi tar tillsammans.
    

Helhetsansvar

     Med alla yrkesgrupper under samma tak, med gemensamma processer, arbetssätt och vision så tar vi ett helhetsansvar för ditt projekt. Utan mellanhänder kan vi då leverera med hög kvalitet till ett bra pris.
    

Schysst och Hållbart

     Våra anställda har schyssta villkor med kollektivavtal. Engagerade medarbetare, positiv kultur och laganda.