Hantverkstjänster från Dryft lika smidigt som städ genom Freska

Med Freska och Dryft hjälper vi dig med renovering i ditt hem - allt från småfix till större renoveringar! Elektriker, snickare, målare, rörmokare och plattsättare redo att hjälpa dig.

Alla hantverkare är anställda på Dryft med kollektivavtal. Det ska vara enkelt, härligt och tryggt att renovera!
Freska och Dryft

Freska gör redan ditt liv lättare med städning - nu hjälper vi dig även med hantverkstjänster

Vi har lyssnat på att ni vill ha fler tjänster lika smidigt som städningen! Med ett samarbete mellan Freska och Dryft får du nu hantverkstjänster lika enkelt som du får städning genom Freska.

Köp produkter och boka installation direkt på sidan, få offert på 1 minut på olika tjänster eller prata med ett proffs så hjälper vi dig komma fram till den bästa lösningen för just dig!

Hur är det att renovera med Dryft?

     Se Kim berätta hur det var när Dryft renoverade hans radhus. En trygg upplevelse där renoveringsglädjen behålls genom hela projektet.
    
Se fler referenser och filmer

Prata med proffs

     Har du frågor eller funderingar? Våra proffs finns redo att hjälpa dig. Här kan du få hjälp och svar på dina frågor av våra duktiga medarbetare, på en tid som passar dig. Såklart helt kostnadsfritt! Det är bra om du under videosamtalet kan visa det du vill ha hjälp med.

Vem vill du prata med?

Behöver du flera kompetenser? Inga problem! Välj den du tror berörs mest så hjälper vi dig med allt.
     
    

Få offert från Dryft

     Trött på att jaga och vänta på offerter? I vårt offertverktyg kan du enkelt få en offert från Dryft - direkt. Välj vad du vill ha hjälp med, så landar en offert i din mail inom 1 minut. Smidigare än så blir det inte!
Vi håller på att lägga till fler tjänster i offertverktyget. Just nu kan du skapa din egna offert själv för dessa tjänster. Behöver du hjälp med något annat än dessa? Kontakta oss så hjälper vi dig som vanligt!
    
Kontakta oss för offert

Boka installation här

     Här köper du produkter med installation. Det är både smidigt och prisvärt! Här ser du vilka produkter du kan köpa och boka direkt - installerat och klart.

Klicka på den produkt du vill köpa eller läsa mer om. När du valt dina produkter kommer en online-kalender där du kan boka en tid för installation som passar dig.
    
Frågor? Boka videomöte med ett proffs!

Varför välja Dryft?

Tryggt och Smidigt

     Med en tydlig offert till fast pris så kan du vara trygg med vad din renovering kommer att kosta. Projektet leds av en av våra erfarna projektledare så du är informerad om vad du kan förvänta dig under varje steg vi tar tillsammans.
    

Helhetsansvar

     Med alla yrkesgrupper under samma tak, med gemensamma processer, arbetssätt och vision så tar vi ett helhetsansvar för ditt projekt. Utan mellanhänder kan vi då leverera med hög kvalitet till ett bra pris.
    

Schysst och Hållbart

     Våra anställda har schyssta villkor med kollektivavtal. Engagerade medarbetare, positiv kultur och laganda.
    

Framtidens hantverksföretag

Vår vision är att skapa framtidens hantverksbolag - och att vägen dit är genom samarbete mellan människor från olika bakgrunder och erfarenheter. Vi består idag av snickare, målare, plattsättare, elektriker och rörmokare - som stöttas av projektledare, ingenjörer, affärsutvecklare, programmerare, designers, ekonomer och HR-experter för att hjälpa våra duktiga hantverkare att vara superhjältar. Genom att välja Dryft så får du inte bara en bra kundupplevelse, du kan också vara bekväm i att du valt en entreprenör som tar ansvar för både miljö och människor.

Läs mer om Dryft