Här ser du aktuella erbjudanden som är extra bra för dig från Flyttkalas

Vi ser fram emot att hjälpa dig med din renovering - stort som smått. På Dryft finns duktiga målare, snickare, plattsättare, elektriker och rörmokare - så vi kan hjälpa dig med det mesta!

Kontakta oss

Hur är det att renovera med Dryft?

Se Kim berätta hur det var när Dryft renoverade hans radhus. En trygg upplevelse där renoveringsglädjen behålls genom hela projektet.

Fler filmer och referenser

Aktuella erbjudanden för dig från Flyttkalas

15% rabatt på material vid målning under höst och vinter

     Passa på att måla om i din lägenhet eller hus under vintermånaderna! För måleriarbetet under dessa månader får du 15% på allt målerimaterial.

Skriv "Flyttkalas Målningvinter" när du kontaktar oss för att ta del av erbjudandet.

Erbjudandet gäller vid mån om plats för målning fram till sista mars 2022.
     

1000 kr rabatt på laddbox med installation

      Det är fantastiskt att se hur snabbt omställningen till eldriven transport går! Passa på att installera en laddbox hemma. Du får 1000 kr rabatt när du skaffar laddbox med installation genom Dryft. Om du önskar så hjälper vi dig såklart också med Grönt Teknik-avdrag som är 50% avdrag på laddbox och installation.

Skriv "Flyttkalas Laddbox" när du kontaktar oss för att ta del av erbjudandet.

Erbjudandet gäller vid mån om plats och vid installation före sista maj 2022.
     

Läs mer om dessa tjänster

Vi kan hjälpa dig med det mesta!

Målare

Snickare

Elektriker

Plattsättare

Rörmokare

Varför välja Dryft?

Tryggt och Smidigt

     Med en tydlig offert till fast pris så kan du vara trygg med vad din renovering kommer kosta. Projektet leds av en av våra erfarna projektledare så du är informerad om vad du kan förvänta dig under varje steg vi tar tillsammans.
    

Helhetsansvar

     Med alla yrkesgrupper under samma tak, med gemensamma processer, arbetssätt och vision så tar vi ett helhetsansvar för ditt projekt. Utan mellanhänder kan vi då leverera med hög kvalitet till ett bra pris.
    

Schysst och Hållbart

     Våra anställda har schyssta villkor med kollektivavtal. Engagerade medarbetare, positiv kultur och laganda.

Vi klimatkompenserar för våra bilar som inte drivs av el och arbetar med medvetna materialval samt effektiv logistik och utförande. Allt för att värna om din hälsa och miljön.
    

Möt framtidens hantverksbolag

Vår vision är att skapa framtidens hantverksbolag - och att vägen dit är genom samarbete mellan människor från olika bakgrunder och erfarenheter. Vi består idag av snickare, målare, plattsättare, elektriker och rörmokare - som stöttas av projektledare, ingenjörer, affärsutvecklare, programmerare, designers, ekonomer och HR-experter för att hjälpa våra duktiga hantverkare att vara superhjältar. Genom att välja Dryft så får du inte bara en bra kundupplevelse, du kan också vara bekväm i att du valt en entreprenör som tar ansvar för både miljö och människor.

Läs mer om Dryft