Avsnitt 14 - Byte av värmekälla till värmepump - NIBE

 

Energirenovering Podden har slagit sig ned med Stefan Oliv, produktchef på NIBE för att prata om vilka olika värmepumpar som finns på marknaden, vilka egenskaper man ska hålla utkik efter och olika smarta lösningar. Vi diskuterar när det passar att ha bergvärme, luft/vatten eller frånluft och vilken lösning som passar just dig utefter dina behov och förutsättningar. 

 

Idag är NIBE ett världsledande innovationsföretag med smarta, energieffektiva produkter som leder till ett hållbart framtida samhälle. NIBE har sedan 1992 tillverkat energieffektiva och hållbara klimatlösningar för ditt hem. De tar vara på naturens kraft och kombinerar förnybar energi med ny smart teknik och därmed erbjuder effektiva lösningar för en hållbar framtid. Med produkter som förser ditt hem med värme, varmvatten, ventilation och kyla kan du skapa ett behagligt inomhusklimat med låg inverkan på naturen. 

Lyssna på avsnittet

Stefan Oliv - Produktchef NIBE

 

I avsnitt 14 sätter vi oss ner med Stefan Oliv som idag arbetar som produktchef på världsledande innovationsföretaget NIBE.

Avsnitt 14 

 

Del 2 - Byte av värmekälla till värmepump med NIBE

Lyssna på fler avsnitt av Energirenovering Podden