Avsnitt 11 - Inomhusklimat med Astma- och Allergiförbundet

 

I detta avsnitt, som är en uppföljning av förra veckans avsnitt kring ventilation, bjuder vi in Marie-Louise Luther, Intressepolitisk sakkunnig på Astma- och Allergiförbundet, för att prata om vikten av ett sunt inomhusklimat. Vilka konsekvenser ett dåligt ventilerat hus kan ha på din hälsa och vilka enkla, små och smarta tips man kan applicera i sin vardag för att förbättra inomhusklimatet.

 

Astma- och Allergiförbundet har sedan 1956 arbetat för att människor med allergi och astma ska få ett friskare, bättre och tryggare liv. Med allt ifrån en mer jämlik vård, att skolor, restauranger och andra miljöer ska vara tillgängliga för alla och att helt enkelt livet för dem med astma och allergi ska bli bättre. Detta gör de genom att sprida information, bedriva opinionsbildning, och finansiera forskning inom området. 

 

Tillsammans med Marie-Louise Luther pratar Energirenovering Podden om vikten av ett bra inomhusklimat och varför detta är en stor del av ekvationen inom energirenovering. 

Lyssna på avsnittet

Marie-Louise Luther - Intressepolitisk sakkunnig på Astma- och Allergiförbundet

 

I avsnitt 11 sätter vi oss ner med Marie-Louise Luther som idag arbetar som Intressepolitisk sakkunnig på Astma- och Allergiförbundet

Avsnitt 11

 

Inomhusklimat med Astma- och Allergiförbundet

Lyssna på fler avsnitt av Energirenovering Podden