Dryft i samarbete med Bygglovsexperten

I samarbete med Bygglovsexperten hjälper vi dig förverkliga dina renoveringsdrömmar. Allt från småfix till att utföra projekt som kräver bygglovsritningar, konstruktionsritningar och mycket mer! 

Alla våra hantverkare är anställda på Dryft med kollektivavtal. Med oss är det enkelt, härligt och tryggt att renovera!
preview

Renovera med Bygglovsexperten och Dryft 

 

Med ett samarbete mellan Bygglovsexperten och Dryft hjälper vi dig hela vägen från bygglovet till färdigt projekt. Kräver ditt projekt konstruktionsritningar, bygglovsritningar, VVS-ritningar eller liknande? Inga problem, tillsammans med Bygglovsexperten ordnar vi med alla de krav som ställs vid din ansökan om bygglov för att ditt projekt ska ske säkert och fackmannamässigt. 

 

Med erfarna snickare, målare, elektriker, plattsättare och rörmokare hjälper vi dig hela vägen till färdigställande. Allt för en så smidig renoveringsupplevelse som möjligt. Förverkliga dina renoveringsdrömmar tillsammans med oss!

 

Boka ett möte med ett proffs och kom igång direkt!

Prata med proffs

     Har du frågor eller funderingar? Våra proffs finns redo att hjälpa dig. Här kan du få hjälp och svar på dina frågor av våra duktiga medarbetare, på en tid som passar dig. Såklart helt kostnadsfritt! Det är bra om du under videosamtalet kan visa det du vill ha hjälp med.

Vem vill du prata med?

Behöver du flera kompetenser? Inga problem! Välj den du tror berörs mest så så hjälper vi dig med allt.
     
    

Varför välja Dryft?

Tryggt och Smidigt

     Med en tydlig offert till fast pris så kan du vara trygg med vad din renovering kommer att kosta. Projektet leds av en av våra erfarna projektledare så du är informerad om vad du kan förvänta dig under varje steg vi tar tillsammans.
    

Helhetsansvar

     Med alla yrkesgrupper under samma tak, med gemensamma processer, arbetssätt och vision så tar vi ett helhetsansvar för ditt projekt. Utan mellanhänder kan vi då leverera med hög kvalitet till ett bra pris.
    

Schysst och Hållbart

     Våra anställda har schyssta villkor med kollektivavtal. Engagerade medarbetare, positiv kultur och laganda.