Renovera med BYGG.se och Dryft 


Boka ett möte med ett proffs eller kontakta oss direkt - helt enkelt vad som passar dig bäst!

 

Vi hjälper dig med smått till stort, allt från att hänga upp en gardinskena till totalrenovering av din bostad. Med Dryft får du en smidig process där du inte behöver leta efter flera företag för att få hjälp med alla delar av din renovering. Hos oss är alla hantverkare anställda på Dryft med kollektivavtal och vi gör det enkelt, härligt och tryggt att renovera! 

Med erfarna snickare, målare, elektriker, plattsättare, rörmokare och projektledare hjälper vi dig hela vägen till färdigställande. Allt för en så smidig renoveringsupplevelse som möjligt. Förverkliga dina renoveringsdrömmar tillsammans med oss!

Prata med proffs

     Har du frågor eller funderingar? Våra proffs finns redo att hjälpa dig. Här kan du få hjälp och svar på dina frågor av våra duktiga medarbetare, på en tid som passar dig. Såklart helt kostnadsfritt! Det är bra om du under videosamtalet kan visa det du vill ha hjälp med.

Vem vill du prata med?

Behöver du flera kompetenser? Inga problem! Välj den du tror berörs mest så så hjälper vi dig med allt.
     
    

Varför välja Dryft?

Tryggt och Smidigt

     Med en tydlig offert till fast pris så kan du vara trygg med vad din renovering kommer att kosta. Projektet leds av en av våra erfarna projektledare så du är informerad om vad du kan förvänta dig under varje steg vi tar tillsammans.
    

Helhetsansvar

     Med alla yrkesgrupper under samma tak, med gemensamma processer, arbetssätt och vision så tar vi ett helhetsansvar för ditt projekt. Utan mellanhänder kan vi då leverera med hög kvalitet till ett bra pris.
    

Schysst och Hållbart

     Våra anställda har schyssta villkor med kollektivavtal. Engagerade medarbetare, positiv kultur och laganda.