Renovera med Svenska Mäklarhuset Östermalm/Gärdet och Dryft

I samarbete med Svenska Mäklarhuset Östermalm/Gärdet hjälper vi dig med renovering av din bostad. Allt från småfix till större renoveringar - och allt däremellan. 

Alla våra hantverkare är anställda på Dryft med kollektivavtal. Med oss är det enkelt, härligt och tryggt att renovera!
SMH och Dryft

Renovera bostaden med SMH och Dryft 

 

Med ett samarbete mellan SMH och Dryft hjälper vi dig med renoveringen av din nya bostad eller din befintliga för en mer kostnadseffektiv försäljning. Med allt från småfix till att bygga fantastiska kök, badrum, altaner, renovera hela bostaden - och allt däremellan. Oavsett om du önskar göra mindre förändringar för att öka värdet på din bostad inför försäljning eller om du köpt nytt och vill få din nya bostad att kännas som just det - din! Vi hjälper dig med hela processen, från start till mål!

 

Köp produkter och boka installation direkt på sidan, få offert på 1 minut på olika tjänster eller prata med ett proffs så hjälper vi dig komma fram till den bästa lösningen för just dig!

Boka installation här

     Här köper du produkter med installation. Det är både smidigt och prisvärt! Här ser du vilka produkter du kan köpa och boka direkt - installerat och klart.

Klicka på den produkt du vill köpa eller läsa mer om. När du valt dina produkter kommer en online-kalender där du kan boka en tid för installation som passar dig.
    
Frågor? Boka videomöte med ett proffs!

Få offert från Dryft

     Trött på att jaga och vänta på offerter? I vårt offertverktyg kan du enkelt få en offert från Dryft - direkt. Välj vad du vill ha hjälp med, så landar en offert i din mail inom 1 minut. Smidigare än så blir det inte!
Vi håller på att lägga till fler tjänster i offertverktyget. Just nu kan du skapa din egna offert själv för dessa tjänster. Behöver du hjälp med något annat än dessa? Kontakta oss så hjälper vi dig som vanligt!
    
Kontakta oss för offert

Prata med proffs

     Har du frågor eller funderingar? Våra proffs finns redo att hjälpa dig. Här kan du få hjälp och svar på dina frågor av våra duktiga medarbetare, på en tid som passar dig. Såklart helt kostnadsfritt! Det är bra om du under videosamtalet kan visa det du vill ha hjälp med.

Vem vill du prata med?

Behöver du flera kompetenser? Inga problem! Välj den du tror berörs mest så så hjälper vi dig med allt.
     
    

Varför välja Dryft?

Tryggt och Smidigt

     Med en tydlig offert till fast pris så kan du vara trygg med vad din renovering kommer att kosta. Projektet leds av en av våra erfarna projektledare så du är informerad om vad du kan förvänta dig under varje steg vi tar tillsammans.
    

Helhetsansvar

     Med alla yrkesgrupper under samma tak, med gemensamma processer, arbetssätt och vision så tar vi ett helhetsansvar för ditt projekt. Utan mellanhänder kan vi då leverera med hög kvalitet till ett bra pris.
    

Schysst och Hållbart

     Våra anställda har schyssta villkor med kollektivavtal. Engagerade medarbetare, positiv kultur och laganda.