Driver du ett hantverksföretag idag och vill starta upp Dryft i Uppsala?

Driver du företag inom hantverksbranschen men är sugen på en tillvaro som anställd tillsammans med dina nuvarande medarbetare? Att bli en del av något större? 

Vi söker nu dig som är företagare med anställda som vill vara med på den otroliga resan att starta upp Dryft i Uppsala!

Finalist årets byggföretag

Starta upp Dryft Uppsala tillsammans med oss!

 

Är du trött på att behöva vara expert inom alla områden det innebär att driva företag, önskar tydligare gräns mellan jobb och fritid och saknar att ha ett gäng kollegor i samma roll att bolla med? Hos oss får du 150 härliga kollegor i Stockholm och expertkompetens inom alla möjliga områden. Du kommer att få ta stort ansvar och ägandeskap att starta upp ett helt nytt Dryft i en ny stad med så småningom alla expertkompetenser på plats där du är - vi lovar dig att det kommer bli en fantastisk resa. Välkommen till oss!

 

Vi söker dig som driver eget inom bygg, plattsättning, el, VVS eller måleri i Uppsala!

Kontakta oss

 

Är du den vi söker?

 

Vi växer i en imponerande takt och från en omsättning på 100 miljoner i Stockholm är vi nu på väg att accelerera utvecklingen. Vår tillväxtresa har bara börjat, med stark finansiering och spännande partnerskap ska vi nu expandera verksamheten med start i nya städer i Sverige. Vi söker därför efter duktiga företagare inom Bygg, Plattsättning, El, VVS eller Måleri, som tillsammans med sina anställda delar vår ambition att förändra branschen och vill vara med och starta upp Dryft i nya städer. 

 

Läs mer om vad vi kan erbjuda dig!

Nyfiken på att veta mer?

Låt oss presentera oss ordentligt och berätta mer! Fyll i kontaktforumuläret så hör vi av oss för ett första möte - helt förutsättningslöst! På grund av semestertider kan återkoppling dröja till början av augusti, men skicka gärna in din anmälan direkt! Eller ring oss på: 070 865 17 40

 

Hur går det till?

 

Vad kan vi erbjuda dig?

 

Att du blir en del av Dryft i en ny stad innebär en otrolig möjlighet att få vara med från start och sätta din prägel på hur vi ska bygga upp Dryft i en helt ny marknad. Du kommer att tillsammans med dina medarbetare få vara del av något större och ta er an en superspännande utmaning!

 

Använd dina kunskaper som entreprenör samtidigt som du får ett generöst kompensaktionspaket i form av både pengar och ägarskap i Dryft - bästa av två världar!

 

Självklart innebär detta också en kompensation för dig som ägare. Om vi kommer överens om att ditt bolag ska bli en del av Dryft kommer vi att erbjuda dig ett kompensationspaket bestående av kontant ersättning, ett delägarskap i Dryft och en spännande anställning!

 

Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakta oss

Vilka är Dryft?

 

Vi är ett tillväxtbolag som funnits i tre år i Stockholm med omnejd. Alla våra medarbetare är anställda på Dryft och vi har självklart kollektivavtal. På Dryft jobbar målare, snickare, plattsättare, elektriker, rörmokare, tech-utvecklare, kundkoordinatorer, marknadsspecialister och många fler. Vi gör olika saker om dagarna men en sak har vi gemensamt - vi vill tillsammans förändra hantverksbranschen.

 

Detta gör vi på Dryft genom att hela tiden utmana rådande normer och strukturer. Vi använder oss av tech och digitala arbetssätt för att förbättra både kund- och medarbetarupplevelsen och skapa nästa generations hantverksbolag!

Kontakta oss

Hur vill du lära känna oss?

 

Här på sidan finns möjlighet att både läsa om oss, lyssna på oss via podd och titta på filmer som beskriver vilka vi är. Välj det som passar dig bäst!

 

Eller kontakta oss direkt och låt oss berätta mer!

 

 

Vi på Dryft tänker förändra hantverksbranschen, ett steg i taget. Detta vill vi göra genom att skapa Sveriges bästa arbetsplats med en kundupplevelse utöver det vanliga. Tillsammans är vi ett modernt hantverksbolag som vill lyfta branschens status i samhället. Lyssna på Daniel, Anton och Zandra när de delar med sig av hur det är att vara en del av resan!

Hur är det att jobba på Dryft?

Hör några av oss på Dryft berätta hur det är att vara en del av framtidens hantverksföretag

Låt oss berätta mer!

Läs om Dryft i media