Boka ett videomöte på en tid som passar dig

Vi ser fram emot att träffa dig över video och gå igenom ditt projekt tillsammans! Det är viktigt att du är hemma under videomötet så du kan visa runt. Välj dag och tid för videomötet. När du bokat kommer en mötesinbjudan till din kalender där du hittar länken vill videomötet. En måleriexpert från Dryft kommer in på videomötet på den tid du väljer att boka.

Hur är det att renovera med Dryft?

Se Kim berätta hur det var när Dryft målade om i hans radhus. En trygg upplevelse där renoveringsglädjen behålls genom hela projektet.

Se fler filmer och referenser

Möt framtidens hantverksbolag

Vår vision är att skapa framtidens hantverksbolag - och att vägen dit är genom samarbete mellan människor från olika bakgrunder och erfarenheter. Vi består idag av snickare, målare, plattsättare, elektriker och rörmokare - som stöttas av projektledare, ingenjörer, affärsutvecklare, programmerare, designers, ekonomer och HR-experter för att hjälpa våra duktiga hantverkare att vara superhjältar. Genom att välja Dryft så får du inte bara en bra kundupplevelse, du kan också vara bekväm i att du valt en entreprenör som tar ansvar för både miljö och människor.

Läs mer om Dryft

Vi kan hjälpa dig med det mesta!