Var med och starta Dryft Göteborg

Vi söker dig som driver eget hantverksföretag eller dig som arbetar som hantverkare och vill bli en del av något större!

Driver du hantverksföretag eller är hantverkare inom bygg, plattsättning, måleri, el eller VVS - var med och starta upp Dryft Göteborg!

Finalist årets byggföretag

Vem är du? Läs mer på sidan som passar dig bäst

Vilka är Dryft?

 

Vi är ett tillväxtbolag som funnits i tre år i Stockholm med omnejd. Alla våra medarbetare är anställda på Dryft och vi har självklart kollektivavtal. På Dryft jobbar målare, snickare, plattsättare, elektriker, rörmokare, tech-utvecklare, kundkoordinatorer, marknadsspecialister och många fler. Vi gör olika saker om dagarna men en sak har vi gemensamt - vi vill tillsammans förändra hantverksbranschen.

 

Detta gör vi på Dryft genom att hela tiden utmana rådande normer och strukturer. Vi använder oss av tech och digitala arbetssätt för att förbättra både kund- och medarbetarupplevelsen och skapa nästa generations hantverksbolag!

Kontakta oss

Hur vill du lära känna oss?

 

Här på sidan finns möjlighet att både läsa om oss, lyssna på oss via podd och titta på filmer som beskriver vilka vi är. Välj det som passar dig bäst!

 

Eller kontakta oss direkt och låt oss berätta mer!

 

 

Vi på Dryft tänker förändra hantverksbranschen, ett steg i taget. Detta vill vi göra genom att skapa Sveriges bästa arbetsplats med en kundupplevelse utöver det vanliga. Tillsammans är vi ett modernt hantverksbolag som vill lyfta branschens status i samhället. Lyssna på Daniel, Anton och Zandra när de delar med sig av hur det är att vara en del av resan!

Hur är det att jobba på Dryft?

Hör några av oss på Dryft berätta hur det är att vara en del av framtidens hantverksföretag

Låt oss berätta mer!

Läs om Dryft i media