Hantverkstjänster av Dryft

 

Dryft hjälper dig med allt från småfix till att bygga fantastiska kök, badrum eller renovera hela bostaden - och allt däremellan. På Dryft jobbar elektriker, målare, snickare, rörmokare och plattsättare. Alla hantverkare är anställda på Dryft med kollektivavtal.

 

Kontakta oss som det passar dig - videomöte med ett proffs eller skicka in en fråga. Vi ser fram emot att hjälpa dig oavsett om du bara vill ha råd och inspiration eller om du vill ha en offert för hantverkstjänster. Allt fram till om vi får möjligheten att utföra hantverkstjänster för dig är såklart helt kostnadsfritt!

 

Prata med proffs

     Har du frågor eller funderingar? Våra proffs finns redo att hjälpa dig. Här kan du få hjälp och svar på dina frågor av våra duktiga medarbetare, på en tid som passar dig. Såklart helt kostnadsfritt! Det är bra om du under videosamtalet kan visa det du vill ha hjälp med.

Vem vill du prata med?

Behöver du flera kompetenser? Inga problem! Välj den du tror berörs mest så hjälper vi dig med allt.
     
    

Föredrar du att skicka in din fråga?

Inga problem! Skicka in din fråga genom formuläret så återkommer vi inom några få timmar till din mail. Ser du inte Skicka knappen? Prova scrolla ner i formuläret.