Hantverkstjänster av Dryft

 

I samarbete med Fastighetsägarna hjälper Dryft dig med allt från småfix till att bygga fantastiska kök, badrum eller renovera hela bostaden - och allt däremellan. På Dryft jobbar elektriker, målare, snickare, rörmokare och plattsättare. Alla hantverkare är anställda på Dryft med kollektivavtal.

 

Oavsett om du bara vill ha råd och inspiration eller vill ha en offert för hantverkstjänster - vi hjälper dig! Boka in ett videomöte med ett proffs eller fyll i vad du önskar få hjälp med via kontaktformuläret - helt enkelt vad som passar dig bäst! Allt fram till om vi får möjligheten att utföra hantverkstjänsten för dig är såklart helt kostnadsfritt!

 

 

Hur vill du kontakta oss?

Prata med proffs

     Har du frågor eller funderingar? Våra proffs finns redo att hjälpa dig. Här kan du få hjälp och svar på dina frågor av våra duktiga medarbetare, på en tid som passar dig. Såklart helt kostnadsfritt! Det är bra om du under videosamtalet kan visa det du vill ha hjälp med.

Vem vill du prata med?

Behöver du flera kompetenser? Inga problem! Välj den du tror berörs mest så hjälper vi dig med allt.
     
    

Föredrar du att skicka in din fråga?

Inga problem! Här kan du skicka in din fråga genom formuläret så återkommer vi inom några få timmar till din mail. Bifoga gärna bilder.