“Vi vill skapa nästa generations hantverksbolag med fokus på kund- och medarbetarupplevelser”

Vår vision

Luta dig tillbaka, och känn dig trygg

Att komma hem till dig är ett stort förtroende. Vi erbjuder trygghet i att våra medarbetare är noggrant utvalda, lever upp till en bra kundupplevelse och är yrkesmässigt utbildade

Att komma hem till dig är ett stort förtroende. Vi erbjuder trygghet i att våra medarbetare är noggrant utvalda, lever upp till en bra kundupplevelse och är yrkesmässigt utbildade.

Questions? We’ve got answers.

Hur ser er kundprocess ut?

Vid första kontakt får du möjlighet att berätta mer om din idé och vision med projektet. Med underlag i form av bild, video eller ett besök på plats får du en detaljerad offert med tillhörande material och kostnader för varje arbetsmoment. Inför arbetet och hela processen får du en kontaktperson som du enkelt kan vända dig till när du har några som helst frågor. Du får möjligheten att vara delaktig genom hela processen, från första handtag tills allt är besiktat, städat och klart.

Hur kan ni säkerställa hög kvalitet?

Vi på Dryft lever för att leverera resultat av högsta kvalitet. Utöver våra erfarna, skickliga hantverkare med bred kunskapsbas arbetar vi med kontinuerlig utveckling och inkluderar garanti på vårt arbete.

Hur får jag en offert och vad kan jag förvänta mig?

Från oss får du enkelt och snabbt en offert inom 48 timmar från att vi fått informationen som behövs. Informationen kan enkelt skickas genom hembesök, bilder eller ett videosamtal. Den detaljerade offerten med en beskrivning av varje arbetsmoment med tillhörande material och kostnader. Därmed har vi full transparens på vad som ska göras och till vilket pris. Vid extraarbete beroende på omfattning så räknar vi på ÄTA-tillägg eller en separat offert.

Tillkommer det några dolda kostnader?

Vi använder oss av fast prissättning i våra offerter. Detta innebär att du kan lugn och trygg över materialåtgång och kostnader.

Hur lång tid tar det att renovera?

Då renoveringsobjekt och idéer kan variera i väldigt stor utsträckning beror tidsramen på en mängd faktorer. Vi på Dryft jobbar alltid för att resultatet ska bli så bra som möjligt och vara en smidig process för er, ni kan därför alltid förvänta er en detaljerad tidsplan i vår offert.

Vad har ni för försäkringar och garantier?

Vi på Dryft är försäkrade i det arbete vi utför. Vi erbjuder minst kollektivavtalig garanti på våra arbeten, oftast längre. Våra medarbetare är auktoriserade och jobbar utifrån ramverk, lagar och certifikat för att garantera att ni kan känna er lugna och nöjda över slutresultatet. När projektet är klart så genomför vi en besiktning tillsammans med er. Det är viktigt för oss att ni blir helt nöjda och vi lämnar alltid över kvalitetsdokument på arbetet. Om ni inte är helt nöjda eller har frågor efteråt kan ni enkelt nå oss.