Varför du ska välja oss

Smidighet

En upplevelse med kunden i fokus. Vi arbetar ständigt med att säkerställa en kundresa som gör att du känner dig trygg och välinformerad.

Hög kvalité

Våra medarbetare får rätt förutsättningar, utbildningar och stöd för att kunna ge dig som kund den bästa upplevelsen. Vi erbjuder en mångfald av kompentenser under samma tak, med duktiga och drivna hantverkare.

Eftertanke

För oss är genomtänkta processer, med en tanke om att varje tillfälle kan förbättras, av största vikt. Från hållbarhet till kundresa, vi har en plan. Rätt förutsättningar, tydliga strukturer och rätt människor skapar det bästa resultatet.

Vår upplevelse, från start till mål

Snabb och tydlig kommunikation

Oavsett om det är via chatten, telefon eller e-post, så kommer du alltid att få ett varmt bemötande och snabb respons.

Dina behov, dina önskemål

Kostnadsfri konsultation via e-post, video eller på plats. Vi har ett lösningsorienterat fokus, där öppenhet och transparens är a och o.

Transparent offert

För oss är det viktigt att du enkelt kan fatta ett beslut, baserat på våra offerter. Därför har vi delat upp våra moment, med tydliga kostnader, för att du ska kunna känna dig trygg i vad du beställer. I genomsnitt skickar vi en offert på mindre än två dagar, efter konsultation.

Utvalda medarbetare

När vi söker efter en ny kollega, är det viktigt för oss med rätt värderingar, personligt driv, kundfokus och yrkeskunskap. Därför är vi, förmodligen, branschens mest selektiva arbetsgivare. På så sätt kan vi förverkliga att din kundresa innehåller allt från trygghet till punktlighet.

Ett långsiktigt resultat

När vi är klara utvärderar och besiktigar vi alltid våra projekt - för oss är kundupplevelsen lika viktig som resultatet. Ett gott exempel på det är att vi har 5.0 i genomsnitt hos både Google och Reco.

Hur våra offerter ser ut

Konsultation

Du väljer hur du vill ha din konsultation, bilder, video eller hembesök - vi är flexibla.

Snabb återkoppling

I genomsnitt så skickar vi en utförlig offert inom två arbetsdagar

Transparent offert

För oss är det viktigt att du enkelt kan fatta ett beslut, baserat på våra offerter. Därför har vi delat upp våra moment, med tydliga kostnader, för att du ska kunna känna dig trygg i vad du beställer. I genomsnitt skickar vi en offert på mindre än två dagar, efter konsultation.

Fler anledningar

Vi <3 miljön

Vi tar vårt ansvar gentemot miljön och vår klimatpåverkan. Vårt mål är att vara klimatneutrala år 2021, genom övergång till elbilar, klimatkompensation och genomarbetad logistik.

Tydlighet i allt

Vårt fokus är hela tiden förse dig med information, för att du enkelt ska kunna fatta ett beslut. Från offert till genomförande, tillsammans sätter vi förväntningar som infrias.

Din trygghet

Med utvalda medarbetare, genomtänkta processer samt försäkringar säkerställer vi din trygghet i ditt hem.

Prisvärda utifrån helheten

Vår prissättning baseras på att vårt utförande har en längre livstid, att vi följer kollektivavtalet och att våra medarbetare får de förutsättningar de behöver för att göra dig nöjd. Det är därför vi också erbjuder längre garantier än vad branschen kräver.

Luta dig tillbaka, och känn dig trygg

Att komma hem till dig är ett stort förtroende. Vi erbjuder trygghet i att våra medarbetare är noggrant utvalda, värderar en bra kundupplevelse och har rätt yrkeskunskap

Långsiktighet skapar prisvärdhet

Långsiktigt tänkande i alla led

Vi vill bygga bra relationer med dig som kund, våra medarbetare samt de samhällen vi är aktiva inom. För oss innebär det att skapa långsiktighet inom vår relation till dig, påverkan på klimatet, arbetsmiljön för våra medarbetare och att ta samhällsansvar. Vi samarbetar även med både bransch- och fackorganisationer för att bidra till bättre kund- och medarbetarupplevelser i hela branschen.

Prisvärdet över tid

Produktiva medarbetare, effektivt använda resurser och lägre inköpspriser ger oss möjligheten att erbjuda hög kvalité och konkurrenskraftiga priser, som räcker längre.

Företaget bakom

Vi bryter traditioner, genom innovation

Dryft skapades med visionen att skapa en bättre kund- och medarbetarupplevelse i hantverksbranschen genom innovation och inspiration från andra branscher. Det är därför vårt företag inte enbart består av kompetenta hantverkare men även bland annat ingenjörer, organisation- och verksamhetsutvecklare, HR-experter, designers och pedagoger. Vi tror att kombinationen av våra olika erfarenheter och bakgrunder skapar bättre lösningar och upplevelser

Vi skapar framtidens hantverksbolag

Vår vision är att skapa framtidens hantverksbolag. För oss betyder det att lyfta både kund- och medarbetarupplevelsen genom att bygga bättre system, processer och verktyg som skapar förutsättningar för bland annat ett digitalt kundmöte, bättre utvecklingsmöjligheter för medarbetare, bättre transparens och effektivitet i utförandet och i slutändan nöjdare kunder

Vanligt ställda frågor

Hur ser er kundprocess ut?

Vid första kontakt får du möjlighet att berätta mer om din idé och vision med projektet. Med underlag i form av bild, video eller ett besök på plats får du en detaljerad offert med tillhörande material och kostnader för varje arbetsmoment. Inför arbetet och hela processen får du en kontaktperson som du enkelt kan vända dig till när du har några som helst frågor. Du får möjligheten att vara delaktig genom hela processen, från första handtag tills allt är besiktat, städat och klart.

Hur kan ni säkerställa hög kvalitet?

Vi på Dryft lever för att leverera resultat av högsta kvalitet. Utöver våra erfarna, skickliga hantverkare med bred kunskapsbas arbetar vi med kontinuerlig utveckling och inkluderar garanti på vårt arbete.

Hur får jag en offert och vad kan jag förvänta mig?

Från oss får du enkelt och snabbt en offert inom 48 timmar från att vi fått informationen som behövs. Informationen kan enkelt skickas genom hembesök, bilder eller ett videosamtal. Den detaljerade offerten med en beskrivning av varje arbetsmoment med tillhörande material och kostnader. Därmed har vi full transparens på vad som ska göras och till vilket pris. Vid extraarbete beroende på omfattning så räknar vi på ÄTA-tillägg eller en separat offert.

Tillkommer det några dolda kostnader?

Vi använder oss av fast prissättning i våra offerter. Detta innebär att du kan lugn och trygg över materialåtgång och kostnader.

Vem står för städning?

Vi är klara när du är nöjd. Detta innebär att vi också står för städning när allt är besiktat och klart.

Vad har ni för F-skattesedel och organisationsnummer?

Vi har F-skattesedel och org.nr. 559218-3551.

Hur fungerar ROT-avdrag och hur kan jag nyttja det?

Vi hjälper dig med ROT-avdraget när du anlitar oss. Som ägare av ett hus eller bostadsrätt har du rätt till avdrag med 30% på arbetskostnaden upp till 50 000 kr per person och år. Avdraget görs direkt på fakturan.

Hur arbetar ni med miljö?

Vår ambition är att vara klimatneutrala till 2021 genom att klimatkompensera samt minska vårt fossila avtryck. Det gör vi genom ett par olika åtgärder. För det första så börjar vi övergå till en helt eldriven bilflotta, som förhoppningsvis genomförs till andra halvåret 2021. Vi börjar även bli mer medvetna om vilket matrial som är mer hållbart, både från ett klimat- men även ekonomiskt perspektiv. Från hösten 2020 kommer vi även påbörja ett arbete tillsammans med examensarbetare för att kunna skapa medvetenhet kring material, verktygsanvändning och bilresor påverkan på ett jobb. Då kommer vi förhoppningsvis kunna mäta CO2-avtrycket för varje inviduellt jobb.

Vad menar ni med framtidens hantverksbolag?

Vår överygelse är att vi kan skapa bättre kund- och medarbetarupplevelser genom att jobba modernt. Det betyder för oss att vi samlar kompetenser från olika branscher och bakgrunder som kan skapa bättre innovativa lösningar. Vi har utöver kunniga medarbetare som kan hantverket även ingenjörer, designers, jurister, personalvetare, företagsbyggare och data scientists. Just nu är vi i en ganska tidig fas, men genom att vi hela tiden utmanar varje del av företaget, med krossfunktionella teams tillsammans med agilt tänk, så är vår övertygelse att vi hela tiden kommer vara ledare inom innovation och ständigt förbättras. Självklart, utöver att vi har som fortsatt ambition att ha en 5.0/5.0 kundupplevelse som vi hittills har bibehållt.